Με την προσοχή τους στον Ντρογκμπά

Τα μάτια τους... δεκατέσσερα στον στράικερ της Γαλατασαράι και επί εννέα χρόνια παίκτη της Τσέλσι, Ντιντιέ Ντρογκμπά, θα πρέπει να έχουν οι παίκτες των Λονδρέζων, στην ματς για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, σύμφωνα με τον Πετρ Τσεχ.



Με την προσοχή τους στον Ντρογκμπά

Για πρώτη φορά μετά την αποχώρησή του από την Τσέλσι, ο Ντιντιέ Ντρογκμπά τίθεται αντιμέτωπος με την παλιά του ομάδα, φορώντας τη φανέλα της Γαλατασαράι, για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ.

Μετά από εννέα χρόνια στο Λονδίνο, ο πορτιέρο των «μπλε», Πετρ Τσεχ, γνωρίζει από την καλή... και από την ανάποδη τον Ιβοριανό, γι' αυτό συνέστησε την προσοχή των συμπαικτών του.

«Είναι μία νέα κατάσταση για εμάς. Ο Ντιντιέ ήταν μαζί μας για εννέα χρόνια και είχε ένα μεγάλο ρόλο στην ομάδα μας, μία επιτυχημένη ομάδα, για όσο βρισκόταν. Είναι η πρώτη φορά που θα παίξει εναντίον μας», δήλωσε αρχικά και συμπλήρωσε:

«Ξέρουμε πόσο σημαντικός είναι για τη Γαλατά, πόσο μεγάλος παίκτης είναι, επομένως πρέπει να είμαστε προσεκτικοί πως παίζουμε εναντίον του και να σιγουρευτούμε πως δεν θα σκοράρει».