Στέλνουν MLS τον Μπάρι!

Πρόσφατα ακούστηκε για Άρσεναλ, όπως επίσης ότι η Έβερτον σκοπεύει να τον κρατήσει και του χρόνου. Τα πάντα, ωστόσο, ενδέχεται να ανατραπούν, αφού οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Γκάρεθ Μπάρι προορίζεται για τη New York Red Bull!



Στέλνουν MLS τον Μπάρι!

Η Μάντσεστερ Σίτι, στην οποία ανήκει ο Άγγλος μέσος, δεν βλέπει με θετικό μάτι να τον παραχωρήσει- μετά το τέλος του δανεισμού του- στα «ζαχαρωτά», ούτε στους Λονδρέζους!

Αντίθετα, σκοπεύει να τον δώσει στην αμερικανική ομάδα, με την οποία πρόσφατα σύναψε εμπορική συνεργασία! Όπως αναφέρει η «Manchester Evening News», στο αμέσως επόμενο διάστημα οι «πολίτες» θα ανοίξουν συζητήσεις με τον σύλλογο του MLS για να συζητήσουν το παραπάνω ενδεχόμενο!

Ήδη η διοργανώτρια αρχή του αμερικανικού ποδοσφαίρου έχει δώσει την άδεια στην ομάδα της Νέας Υόρκης να πάρει το πολύ μέχρι τέσσερις δανεικούς από τη Σίτι, με τον Μπάρι να παρουσιάζεται αυτή τη στιγμή ως η πρώτη περίπτωση!

Βέβαια το σημαντικότερο στην προκειμένη είναι η απόφαση του ίδιου του ποδοσφαιριστή, ο οποίος δύσκολα θα δεχτεί να μετακομίσει στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, πόσο μάλλον από τη στιγμή που νιώθει ικανός να παραμείνει σε top αγωνιστικό επίπεδο.