Αρνείται να… παραδοθεί ο Χιούτον

Όσο περνάει από το χέρι του και μπορεί να κάνει τη δουλειά του, ο Κρις Χιούτον δηλώνει αποφασισμένος να βοηθήσει τη Νόριτς και να μην την αφήσει να πέσει στον πάτο της βαθμολογίας της Πρέμιερ Λιγκ.



Αρνείται να… παραδοθεί ο Χιούτον

Την ώρα που οι άνθρωποι της Νόριτς αναζητούν τον διάδοχό του για την αλλαγή προσώπου στην τεχνική ηγεσία, ο Χιούτον προετοιμάζει την ομάδα του για το ματς απέναντι στην Τότεναμ, την Κυριακή.

Σε περίπτωση ήττας και εφόσον οι Γουέστ Μπρομ και Σάντερλαντ πάρουν βαθμούς, τα «καναρίνια» θα πέσουν στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, κάτι που φυσικά, ο τεχνικός του συλλόγου απεύχεται.

Ξέρει, βέβαια, πως ίσως να… μετράει μέρες στον πάγκο της Νόριτς, όμως αρνείται να «ηττηθεί» και να φύγει χωρίς να έχει πολεμήσει.

«Τα περισσότερα από αυτά που ειπώθηκαν ήταν θετικά, αλλά φυσικά, ο Τύπος επέλεξε συγκεκριμένη κουβέντα για να βάλει στους τίτλους. Αυτό για το οποίο μπορώ να σας διαβεβαιώσω, είναι πως είμαστε όλοι ενωμένοι. Από τη διοίκηση, εμένα, τους παίκτες… Όλοι μαζί συνεχίζουμε», δήλωσε χαρακτηριστικά.