Θα επιστρέψει για να... φύγει ο Ρέινα!

Σχεδόν βέβαιος ότι η αναγκαστική επιστροφή του στη Λίβερπουλ το ερχόμενο καλοκαίρι δεν θα... διαρκέσει πολύ εμφανίστηκε ο Πέπε Ρέινα!



Θα επιστρέψει για να... φύγει ο Ρέινα!

Ο έμπειρος τερματοφύλακας φάνηκε συμβιβασμένός στην ιδέα ότι μόλις γυρίσει στους «κόκκινους», μετά το τέλος του δανεισμού του στη Νάπολι, θα αναζητήσει εκ νέου τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

 «Είμαι χαρούμενος εδώ, όπως και η οικογένειά μου. Θα παραμείνω στη Νάπολι σίγουρα μέχρι το τέλος της σεζόν, όμως δεν γνωρίζω τι θα συμβεί αργότερα. Βρίσκομαι εδώ τώρα, αλλά θα πρέπει στο τέλος της χρονιάς να επιστρέψω στη Λίβερπουλ, παρόλο που δεν θεωρώ πιθανό ότι θα παραμείνω εκεί», ήταν το πρώτο του σχόλιο.

Ερωτηθείς στη συνέχεια για την απόφασή του το περασμένο καλοκαίρι να μετακομίσει έστω και προσωρινά στην Ιταλία, ήταν ξεκάθαρος: «Ο Μπενίτεθ ήταν ο σημαντικότερος παράγοντας που με έπεισε να έρθω, αναφέροντάς μου τις φιλοδοξίες της ομάδας. Προφανώς και ήθελα να γνωρίσω και ένα άλλο πρωτάθλημα, αν και η Λίβερπουλ ήταν αυτή που μου έδωσε το πάτημα και μου έδειξε ότι δεν με ήθελε, δείχνοντας περισσότερη εμπιστοσύνη σε έναν νεότερο τερματοφύλακα».