«Νόμιζα ότι υπήρχε μόνο η Γιουνάιτεντ»

Ο Ντάνι Άλβες αναμένεται να μην γίνει δεκτός με… θέρμη στο «Etihad» το βράδυ της Τρίτης από τους οπαδούς της Μάντσεστερ Σίτι, με τον Βραζιλιάνο αμυντικό της Μπαρτσελόνα να δηλώνει πως νόμιζε ότι στο Μάντσεστερ υπήρχε μόνο η Γιουνάιτεντ!



«Νόμιζα ότι υπήρχε μόνο η Γιουνάιτεντ»

Μία ημέρα πριν τον αγώνα της Μάντσεστερ Σίτι κόντρα στην Μπαρτσελόνα, ο Μανουέλ Πελεγκρίνι ανέφερε πως φέτος στο Μάντσεστερ υπάρχει μόνο μία ομάδα και αυτήν είναι η δική του.

Λίγες ώρες αργότερα, ο Ντάνι Άλβες απάντησε εμμέσως στον Χιλιανό κόουτς, λέγοντας πως έμαθε για την ύπαρξη των «πολιτών» τα τελευταία πέντε χρόνια, αφού μέχρι πρότινος θεωρούσε πως την πόλη εκπροσωπούσε μόνο η Γιουνάιτεντ.

«Δεν είχα συνειδητοποιήσει πριν από πέντε χρόνια ότι το Μάντσεστερ έχει δύο ομάδες. Η Γιουνάιτεντ ήταν ένας από τους δημοφιλέστερους και τους πιο επιτυχημένους συλλόγους στην Ευρώπη για πολλά χρόνια και νόμιζα ότι είναι ο μοναδικός της πόλης.

Μέχρι να έρθουν οι νέοι ιδιοκτήτες στην Σίτι και να πάρουν διάσημους παίκτες, πρέπει να είμαι ειλικρινής, δεν ήξερα ότι υπήρχε.

Διαβάστε επίσης τις σχετικές δηλώσεις του Μανουέλ Πελεγκρίνι πατώντας εδώ

Έτσι είναι το μοντέρνο ποδόσφαιρο. Δεν χρειάζεσαι 10 ή 20 χρόνια για να κάνεις αισθητή την παρουσία σου. Εάν έχεις πλούσιους ιδιοκτήτες, μπορείς να το κάνεις σε 2-3 χρόνια. Δεν έχει σημασία αν δεν συμφωνεί κανείς άλλος με αυτό. Αυτή είναι η πραγματικότητα» ανέφερε και κατέληξε:

«Πρέπει να δείξουμε σεβασμό στην Σίτι γιατί έχει πολλούς σπουδαίους παίκτες. Έχουν αποδείξει ότι επιθετικά είναι πολύ δυνατή. Οι μέσοι τους και οι επιθετικοί τους έχουν σκοράρει πολύ φέτος.

Πρέπει να βεβαιωθούμε πως κάτι τέτοιο δεν θα γίνει στο μεταξύ μας παιχνίδι. Έχουμε μια έμπειρη άμυνα που μπορεί να τους σταματήσει. Γνωρίζουμε ότι είναι δυνατή ομάδα, αλλά ο στόχος μας είναι πάντα η νίκη».