Στο Κάρντιφ το ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ!

Στην Ουαλία και το γήπεδο της Κάρντιφ θα διεξαχθεί και με τη... βούλα τον προσεχή Αύγουστο το ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ ανάμεσα στον νικητή του Champions League και του Europa League.



Στο Κάρντιφ το ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ!

Είναι γεγονός! Το γήπεδο της Κάρντιφ επελέχθη να φιλοξενήσει το 39ο ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ στις 12 Αυγούστου, ανάμεσα στους δύο νικητές του Champions League και του Europa League!

Η ευρωπαϊκή ομοσπονδία ανακοίνωσε και επίσημα πως ο μεγάλος αγώνας θα διεξαχθεί στο εν λόγω στάδιο, που είναι χωρητικότητας 27.000 θέσεων και βάσει κάποιων αλλαγών που θα γίνουν, θα αυξηθεί κατά 6.000 καθίσματα!

Αυτή θα είναι η δεύτερη φορά που το μεγάλο ραντεβού θα λάβει χώρα εκτός Μονακό και μετακομίζει από την Τσεχία και την Πράγα στο Νησί!

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα αναλάβουμε τη διοργάνωση του Σούπερ Καπ. Μέχρι σήμερα η πόλη του Κάρντιφ έχει φιλοξενήσει αρκετούς αθλητικούς θεσμούς, αλλά τόσο σπουδαίο θα είναι για πρώτη φορά. Είμαστε βέβαιοι πως αυτό θα είναι η αρχή και στο μέλλον θα υπάρξουν νέες διοργανώσεις», ανέφερε ο εκτελεστικός διευθυντής της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Ουαλίας, Τζόναθαν Φορντ. 

«Είναι εκπληκτικό το στάδιο της Κάρντιφ. Θα είναι ένα παιχνίδι που άπαντες θα το θυμούνται για πάντα», τόνισε απ’ την μεριά του ο νυν τεχνικός των «bluebirds», Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ.