Στηρίζεται ο Χιούτον

Την απόλυτη στήριξη του εκτελεστικού διευθυντή της Νόριτς, Ντέιβιντ ΜακΝάλι, έχει ο τεχνικός της ομάδας, Κρις Χιούτον.



Στηρίζεται ο Χιούτον

Η διαχείριση που έκανε την περυσινή σεζόν ο Κρις Χιούτον και το πλασάρισμα της Νόριτς στης 11η θέση, είναι ο «πυλώνας» της εμπιστοσύνης που δείχνουν οι άνθρωποι των «καναρινιών» στον τεχνικό της ομάδας.

Ο εκτελεστικός διευθυντής του συλλόγου, Ντέιβιντ ΜακΝάλι, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Ιρλανδό κόουτς, ωστόσο επεσήμανε πως οι επιδόσεις της Νόριτς τη φετινή σεζόν θα πρέπει να βελτιωθούν.

«Την περυσινή σεζόν τερματίσαμε 11οι και είχαμε σε κάποιες περιπτώσεις τύχη και σε κάποιες άλλες όχι, αλλά προσπαθείς να τερματίσεις εκεί που αξίζεις», δήλωσε αρχικά.

«Κανείς δεν έχει κάνει ποτέ ότι έκανε ο Χιούτον, με τη μικρότερη μισθοδοσία στην κατηγορία και με την κλίμακα των αποπληρωμών του χρέους, που θα έπρεπε να κάνει πέρυσι. Αυτό είναι ένα εξαιρετικό επίτευγμα», τόνισε στη συνεχεία και συμπλήρωσε:

«Ξεκάθαρα, τα αποτελέσματα της φετινής σεζόν δεν είναι αρκετά καλά και χρειαζόμαστε βελτίωση, αλλά όλοι μπορούν να δουν τους παίκτες και τον προπονητή να είναι μαζί και να υπάρχει ένα ομαδικό κλίμα».