Βερτόνχεν: «Σημαντικός για εμάς ο Αντεμπαγιόρ»

Με τα καλύτερα λόγια για την αγωνιστική ανάκαμψη του Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ, αλλά και τη θετική επιρροή που έχει για τους συμπαίκτες του εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων, μίλησε ο Γιαν Βερτόνχεν!



Βερτόνχεν: «Σημαντικός για εμάς ο Αντεμπαγιόρ»

Ο αμυντικός της Τότεναμ σχολίασε την εντυπωσιακή εμφάνιση του υψηλόσωμου επιθετικού στο ματς με τη Νιούκαστλ (σημείωσε δύο γκολ), ενώ αναφέρθηκε και στην εμπιστοσύνη που δίνει στην ομάδα η παρουσία του Ούγκο Γιορίς κάτω από τα δοκάρια.

«Είναι σημαντικός ποδοσφαιριστής για εμάς. Όχι μόνο επειδή σκοράρει, αλλά και επειδή είναι καλός στο να κρατά την μπάλα. Αυτή τη στιγμή είναι εξαιρετικός και μας βοηθάει τόσο στο γήπεδο, όσο και στα αποδυτήρια», ήταν το αρχικό σχόλιο του Βέλγου, ο οποίος συνέχισε σχολιάζοντας και την εξαιρετική παρουσία του Ούγκο Γιορίς στο προηγούμενο ματς με τη Νιούκαστλ:

«Πραγματοποίησε ορισμένες εντυπωσιακές επεμβάσεις, ειδικά σε μια κεφαλιά στο δεύτερο ημίχρονο. Ξέρουμε ότι είναι ικανός για τέτοιες επεμβάσεις και χαιρόμαστε που έχουμε έναν τέτοιον τερματοφύλακα».

Η κουβέντα στη συνέχεια πήγε και στους οπαδούς της ομάδας, που παρά τις αντιξοότητες αποφάσισαν να μεταβούν στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ»: «Οι οπαδοί βρίσκονταν ψηλά και ήταν δύσκολο να τους δούμε. Τους ακούγαμε όμως συνέχεια. Είναι απίστευτοι και χαρήκαμε πολύ που τους χαρίσαμε ακόμη μία νίκη. Έκαναν πολύ μεγάλο ταξίδι».