Αυτό κι αν ήταν… γκαντεμιά!

Σε ποιον να το πει και να μην το χαρακτηρίσουν γκαντέμη; Μαλαισιανός οπαδός της Έβερτον, βρέθηκε για πρώτη φορά στο «Γκούντισον Παρκ» για να παρακολουθήσει για πρώτη φορά από κοντά την ομάδα που υποστηρίζει εδώ και 30 χρόνια, όμως το παιχνίδι απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας αναβλήθηκε!   



Αυτό κι αν ήταν… γκαντεμιά!

Ο Ρικ Γουί, ταξίδεψε στο Μέρσεϊσαϊντ για πρώτη φορά στη ζωή του, έχοντας εξασφαλίσει εισιτήρια για την αναμέτρηση με τους «αετούς» στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ.

Έφτασε στο γήπεδο, μπήκε μέσα, κάθισε στην θέση που έλεγε το εισιτήριό του και γεμάτος χαρά, ανάρτησε μια φωτογραφία του στο Twitter, γράφοντας: «Θα δω για πρώτη φορά από κοντά την Έβερτον, που υποστηρίζω εδώ και 30 χρόνια»!

Και κάπου εκεί, το όνειρο… παρέμεινε όνειρο.

Το ματς αναβλήθηκε λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών και της ζημιάς που είχε υποστεί ένα κτίριο κοντά στο «Γκούντισον Παρκ», με αποτέλεσμα να τεθεί θέμα ασφαλείας των οπαδών.

Ο Γουί δεν είδε την αγαπημένη του ομάδα, ωστόσο, δεν θα το βάλει κάτω και όπως έγραψε σε νέο μήνυμά του στη δημοφιλή ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, θα φροντίσει να ξαναβρεθεί στο γήπεδο!