Επιμένει για Νταβίντ Λουίζ η «Μπάρτσα»!

Το ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα για τον Νταβίντ Λουίζ δεν… λέει να εξασθενήσει! Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της «Daily Mirror», το όνομα του Βραζιλιάνου αμυντικού παραμένει στην κορυφή της λίστας των Καταλανών, οι οποίοι αναμένεται να κάνουν νέα κίνηση για την απόκτησή του το ερχόμενο καλοκαίρι.



Επιμένει για Νταβίντ Λουίζ η «Μπάρτσα»!

Δεν είναι η πρώτη φορά και κατά πάσα πιθανότητα ούτε η τελευταία που τα αγγλικά ρεπορτάζ συνδέουν τον Νταβίντ Λουίζ με μια ενδεχόμενη μετακίνηση στη Βαρκελώνη…

Οι πρωταθλητές Ισπανίας μπορεί να… έφαγαν πόρτα το περασμένο καλοκαίρι από τον Ζοσέ Μουρίνιο, ωστόσο ο Βραζιλιάνος αμυντικός παραμένει το μεγάλο του «θέλω».

Όπως αναφέρει μάλιστα σημερινό δημοσίευμα της «Daily Mirror», πρόθεση της ισπανικής ομάδας είναι να χτυπήσει εκ νέου την πόρτα της Τσέλσι το ερχόμενο καλοκαίρι, ώστε να καταφέρει να κάνει επιτέλους δικό της τον 26χρονο άσο.

Τάτα Μαρίνο και Άντονι Θουμπιθαρέτα έχουν στην κορυφή της λίστας τους τον Λουίζ και σύμφωνα πάντως με το ίδιο δημοσίευμα, η αρχική πρόταση των «μπλαουγκράνα» θα φτάσει τα 22 εκατομμύρια λίρες, ποσό που πάντως δεν κρίνεται ικανοποιητικό από την πλευρά της Τσέλσι…