Το περίμενε ο Φερναντίνιο

Χαρούμενος με την επιστροφή του στην εθνική ομάδα της Βραζιλίας και παράλληλα σίγουρος ότι αυτό αργά ή γρήγορα θα συνέβαινε, εμφανίστηκε ο μέσος της Μάντσεστερ Σίτι, Φερναντίνιο.



Το περίμενε ο Φερναντίνιο

Ο 28χρονος χαφ έμαθε χθες ότι επιστρέφει στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του, καθώς ο Λουίς Φελίπε Σκολάρι συμπεριέλαβε μετά από καιρό το όνομά του στην αποστολή της «σελεσάο» ενόψει της φιλικής αναμέτρησης με τη Ν.Αφρική στις 5 Μαρτίου.

Πέραν της δεδομένης ικανοποίησης, ο Φερναντίνιο δήλωσε πως περίμενε αυτήν την κλήση, από τη στιγμή που οι εμφανίσεις του με τη φανέλα των «πολιτών» δεν θα μπορούσαν να περάσουν απαρατήρητες και ότι πλέον είναι έτοιμος να αποδείξει τι αξίζει και να βρεθεί το ερχόμενο καλοκαίρι στην παγκόσμια «γιορτή» του ποδοσφαίρου!

«Περίμενα να βρίσκομαι στην αποστολή διότι η παρουσία μου εδώ στην Μάντσεστερ Σίτι θεωρώ πως είναι καλή και το δικαιούμουν. Είναι μία από τις τελευταίες κλήσεις πριν την τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπελλου και είχα αυτήν την προσμονή. Είναι μια μεγάλη πρόκληση για εμένα και ανυπομονώ να αποδείξω τι αξίζω και να εξασφαλίσω μια θέση στην τελική αποστολή» ανέφερε χαρακτηριστικά ο μέσος των «πολιτών».