Καβάνι: «Άλλος άνθρωπος ο Σουάρες»

«Άλλος άνθρωπος» είναι τη φετινή σεζόν ο άσος της Λίβερπουλ, Λουίς Σουάρες, σύμφωνα με τον συμπαίκτη του στην εθνική Ουρουγουάης, Έντισον Καβάνι, ο οποίος τόνισε πως οι «κόκκινοι» καλύπτουν πλέον τα «θέλω» του 25χρονου στράικερ.



Καβάνι: «Άλλος άνθρωπος ο Σουάρες»

Αλλαγμένος προς το καλύτερο είναι τη φετινή σεζόν ο Λουίς Σουάρες, σύμφωνα με τα λεγόμενα του Έντισον Καβάνι.

Ο φίλος και συμπατριώτης του άσου της Λίβερπουλ, αφού πρώτα αναφέρθηκε στην συχνή επικοινωνία που έχουν οι δύο, στη συνέχεια μίλησε για τις αλλαγές που διέκρινε στον 25χρονο, αλλά και το πόσο εκτιμάει τον σύλλογο και τον κόσμο της.

«Μιλάω με τον Σουάρες πολλές φορές και αγαπάει τη ζωή του στη Λίβερπουλ. Όταν μιλάω μαζί του τώρα, ακούγεται σαν άλλος άνθρωπος από την περυσινή σεζόν. Μπορείς να το ακούσεις στη φωνή του πόσο χαρούμενος είναι συγκριτικά με πέρυσι», τόνισε σε πρώτο βαθμό.

«Πάντα αγαπούσε τη Λίβερπουλ, τα πράγματα δεν πήγαιναν πάντα καλά γι' αυτόν στην Αγγλία και μου είπε πόσο πώς κολακευμένος ήταν από τον τρόπο που ο σύλλογος και οι οπαδοί στάθηκαν δίπλα του. Αυτό που ήθελε ήταν μία ομάδα να ταιριάζει με τις φιλοδοξίες του. Να παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ και να κερδίσει τρόπαια. Τώρα η Λίβερπουλ είναι σε αυτή τη θέση και αυτός είναι χαρούμενος», επεσήμανε στη συνέχεια.