Το... καλοκαίρι της Άρσεναλ

Αν με την απόκτηση του Μεσούτ Εζίλ «τάραξε τα νερά» της περυσινής μεταγραφικής περιόδου, το ερχόμενο καλοκαίρι, η Άρσεναλ είναι αποφασισμένη για... αλλεπάλληλα «μπαμ», ενισχύοντας σε μεγάλο βαθμό το ρόστερ της.



Το... καλοκαίρι της Άρσεναλ

Τουλάχιστον τρεις παίκτες παγκόσμιας κλάσης αποσκοπεί να αποκτήσει την ερχόμενη μεταγραφική περίοδο η Άρσεναλ, με τους Ντιέγκο Κόστα, Τζέκο, Μάτζουκιτς, Μαρτίνες και Πίστσεκ να βρίσκονται στο προσκήνιο.

Στόχος του τεχνικού των «κανονιέρηδων», Αρσέν Βενγκέρ, είναι η ενίσχυση της ομάδας με την υπογραφή ενός δεξιού μπακ, ενός στόπερ και φυσικά ενός στράικερ, ο οποίος θα αυξήσει τον ανταγωνισμό με τον Ολιβιέ Ζιρού και τον Λούκας Ποντόλσκι.

Το δίκτυο σκάουτερ της Άρσεναλ ανά το κόσμο εργάζεται συνεχώς για την ανεύρεση νέων ταλέντων, ενώ ήδη ιθύνοντες της ομάδας έχουν κάνει τις πρώτες διερευνητικές επαφές με παίκτες που θα μπορούσαν να μετακομίσουν το Λονδίνο το καλοκαίρι.

Το ενδιαφέρον για τον Τζούλιαν Ντράξλερ της Σάλκε αναμένεται να επανενεργοποιηθεί, την ώρα που οι Τζάκσον Μαρτίνες, Έντιν Τζέκο, Μάριο Μάτζουκιτς και Ντιέγκο Κόστα βρίσκονται στην κορυφή της λίστας για τη γραμμή κρούσης της ομάδας.

Νέο ενδιαφέρον από πλευράς Βενγκέρ προκύπτει για τον Λούκας Πίστσεκ, για τον οποίο παραμένει άγνωστο αν η Ντόρτμουντ προθυμοποιηθεί να τον δώσει.