Αγγλικά «μεγαθήρια» στα πόδια του Κρόος!

Οι πέντε ισχυρότεροι σύλλογοι της Πρέμιερ Λιγκ είναι αποφασισμένοι να κάνουν τη δική τους κίνηση για την απόκτηση του Τόνι Κρόος, όσο οι συζητήσεις ανάμεσα στη Μπάγερν Μονάχου και τον Γερμανό για την ανανέωση της συνεργασίας τους βρίσκονται στον «πάγο».



Αγγλικά «μεγαθήρια» στα πόδια του Κρόος!

Σκληρή «μάχη» ανάμεσα στους μεγαλύτερους συλλόγους του Αγγλικού πρωταθλήματος θα γίνει το ερχόμενο καλοκαίρι, για το ποια θα καταφέρει να αποσπάσει πρώτη τα δικαιώματα του άσου της Μπάγερν Μονάχου, Τόνι Κρόος.

Οι επαφές των Πρωταθλητών Κόσμου και του Γερμανού διεθνή για την ανανέωση του συμβολαίου του, έχουν μείνει στάσιμες, έως ότου ο 24χρονος ρίξει τις απαιτήσεις του.

Η τρέχουσα συμφωνία προβλέπει εβδομαδιαίες απολαβές περί των 60,000 λιρών, την ώρα που ο παίκτης στο νέο του συμβόλαιο θέλει υπερδιπλασιασμό των αποδοχών του. Ένα ποσό δηλαδή κοντά στα 150,000 λίρες.

Τα συγκεκριμένα χρήματα, μαζί με τη ρήτρα των 25 εκ. λιρών για την αποδέσμευσή του από τη Μπάγερν, είναι διατεθειμένες να δώσουν οι δύο ομάδες του Μάντσεστερ, η Τσέλσι, η Άρσεναλ και η Λίβερπουλ.

Οι συγκεκριμένες ομάδες εξετάζουν στενά τον παίκτη και είναι έτοιμες να «χτυπήσουν» με το τέλος της τρέχουσας σεζόν και το αυτόματο άνοιγμα της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου.