Έξαλλος με τον κόσμο ο Μπέλαμι

Ο Κρεγκ Μπέλαμι… αγρίεψε! Ο έμπειρος επιθετικός της Κάρντιφ, εμφανίστηκε έξαλλος με την αντίδραση του κόσμου της ομάδας του κατά την αντικατάσταση του Πίτερ Γουίτινγχαμ από τον Γουιλφρέντ Ζαχά στο πρώτο ημίχρονο της νίκης (2-1) επί της Νόριτς.   



Έξαλλος με τον κόσμο ο Μπέλαμι

Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ προχώρησε σε αλλαγή πριν καν φύγει το πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης με τα «καναρίνια», αντικαθιστώντας τον κακό, Πίτερ Γουίτινγχαμ, με τον Γουίλφριντ Ζαχά.

Τη στιγμή της αλλαγής, ο κόσμος της Κάρντιφ αποδοκίμασε τον παίκτη που αποχωρούσε από το γήπεδο, κάτι που δεν άρεσε καθόλου στον Κρεγκ Μπέλαμι.

Ο Ουαλός φορ, στάθηκε στο πλευρό του συμπαίκτη του και εμφανίστηκε έξαλλος, μιλώντας για το «γιουχάισμα» που άκουσε από το μεγαλύτερο μέρος του γηπέδου:

«Ήταν πολύ σκληρό αυτό που έγινε. Δεν είναι αυτή η Κάρντιφ. Δεν έχω ακούσει ποτέ ξανά τον κόσμο να αντιδρά έτσι. Ίσως αυτό είναι… μοντέρνο και πρέπει να το συνηθίσω, αλλά δεν έχω ξανακούσει τον κόσμο να στρέφεται κατά ενός συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή με τόσο άσχημο τρόπο» ήταν τα λόγια του Μπέλαμι, που στο ματς με τη Νόριτς, έγινε ο πρώτος παίκτης που σκοράρει με εφτά διαφορετικές ομάδες στην ιστορία της Πρέμιερ Λιγκ.