Άγνοια από Γκρενιέ για Νιούκαστλ, αλλά...

Ελάχιστα πράγματα αναφορικά με την πρόταση της Νιούκαστλ για την απόκτησή του από τη Λυών γνωρίζει ο Κλεμάν Γκρενιέ, ο οποίος ωστόσο δεν έκλεισε την πόρτα σε μία πιθανή μεταγραφή του.



Άγνοια από Γκρενιέ για Νιούκαστλ, αλλά...

Τον Κλεμάν Γκρενιέ θέλει η Νιούκαστλ, η οποία φέρετε να κατέθεσε επίσημη πρόταση στη Λυών για την απόκτησή του, ωστόσο μέχρι στιγμής ο Γάλλος μέσος δεν είχε κάποια πληροφορία.

Ο 23χρονος τόνισε πως για το ενδιαφέρον των «καρακαξών» ενημερώθηκε από τις εφημερίδες, παρόλα αυτά άφησε «ανοιχτό» το ενδεχόμενο μεταγραφής του, μέχρι τα επιτρεπτά χρονικά περιθώρεια.

«Κάποιες φορές δεν έχουμε τη μοίρα μας στα χέρια μας. Δεν έχω επιβεβαιώσει ότι θα μείνω στα σίγουρα στη Λυών, αλλά ξέρετε πολύ καλά ότι στο ποδόσφαιρο όλα κινούνται πολύ γρήγορα. Δεν μπορώ να πω τι ξέρω και έτσι κι αλλιώς δεν ξέρω πολλά», ανέφερε πρωτίστως.

«Όπως και εσείς, διάβαζα τα νέα και είδα το όνομά μου δίπλα σε αυτό της Νιούκαστλ. Δεν έχω κάποια άλλη πληροφόρηση. Η μεταγραφική περίοδος κλείνει σε λίγες μέρες. Θα δούμε μέχρι τότε», επεσήμανε στη συνέχεια.