Πάει για Γκουρκίφ η Άρσεναλ!

Άμεση κίνηση για την απόκτηση του Γιοάν Γκουρκίφ από τη Λυών θα κάνει μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα η Άρσεναλ, με τους ανθρώπους των Λονδρέζων να είναι αισιόδοξοι για την αίσια ολοκλήρωση του «deal», πριν τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου!



Πάει για Γκουρκίφ η Άρσεναλ!

«Άσο στο μανίκι» έκρυβε η Άρσεναλ καθ' όλη τη διάρκεια του Γενάρη, καθώς από τις αρχές του νέου χρόνου βρίσκεται σε συνεχείς επαφές με τη Λυών για τη μεταγραφή του Γιοάν Γκουρκίφ!

Ο τεχνικός των «κανονιέρηδων», Αρσέν Βενγκέρ, δηλώνει μεγάλος θαυμαστής του 27χρονου μεσοεπιθετικού, ο οποίος της φετινή σεζόν έχει τρία γκολ σε 13 εμφανίσεις του με τους «Λυωνέ».

Η γαλλική ομάδα δεν βρίσκεται και στην καλύτερη δυνατή οικονομικά κατάσταση, ωστόσο έχει γνωστοποιείσει εξ' αρχής πως δεν προτίθεται να πουλήσει κανέναν παίκτη της την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.

Αυτό δεν εμπόδισε την Άρσεναλ να ρωτήσει την τιμή του Γκουρκίφ, τον οποίον οι Λονδρέζοι αισιοδοξούν ότι θα τον έχουν κάνει κάτοικο «Έμιρεϊτς» πριν το τέλος της εβδομάδας!

Ο 27χρονος μπορεί να θεωρηθεί και ως αντί-Ντράξλερ, σε περίπτωση που δεν ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Γερμανού μέχρι τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου. Σίγουρα πάντως αποτελεί μία πιο οικονομική λύση.