Και τώρα... Κρόος για Γιουνάιτεντ!

Πρόσφορο έδαφος για την απόκτηση του Τόνι Κρόος από τη Μπάγερν Μονάχου έχει βρει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τον Ντέιβιντ Μόγιες να έχει συνομιλία με τον ατζέντη του Γερμανού άσου! «Κολλάει» η ανανέωση του 24χρονου με τους «Βαβαρούς».



Και τώρα... Κρόος για Γιουνάιτεντ!

Με τον Χουάν Μάτα να θεωρείται παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, οι «κόκκινοι διάβολοι» στρέφουν την προσοχή τους σε άλλες αξιόλογες περιπτώσεις μέχρι το τέλος της τρέχουσας περιόδου, με τον Τόνι Κρόος της Μπάγερν Μονάχου να βρίσκεται σε περίοπτη θέση!

Ο τεχνικός της Γιουνάιτεντ, Ντέιβιντ Μόγιες, βρέθηκε στις εξέδρες του «Μπορούσια Παρκ» και παρακολούθησε από κοντά τις προσπάθειες του Γερμανού άσου κόντρα στη Γκλάντμπαχ, μαζί με τον εκπρόσωπο του παίκτη, Σάσα Μπρέεσε.

Οι συζητήσεις της Μπάγερν Μονάχου με τον Κρόος για την ανανέωση της συνεργασίας τους έχουν «παγώσει», με τον 24χρονο να μην είναι ευχαριστημένος με τους όρους που του πρότειναν οι διοικούντες των «Βαβαρών».

Το τρέχων συμβόλαιο του νεαρού μεσοεπιθετικού λήγει το καλοκαίρι του 2015 και στις τάξεις των «κόκκινων διαβόλων» θέλουν να εκμεταλλευτούν τη δυσαρέσκεια του παίκτη προς όφελός τους. Πάντως, αν ο Ντέιβιντ Μόγιες αποφασίσει να κινηθεί για την απόκτηση του Κρόος, η Γιουνάιτεντ θα πρέπει να βγάλει από τα ταμεία της όχι λιγότερα από 25 εκ. λίρες.