Πλήγμα με Τόρες

Επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι για απουσία του Φερνάντο Τόρες απ’ την αγωνιστική δράση, καθώς ο Ζοσέ Μουρίνιο τόνισε πως ο Ισπανός έχει τεθεί σίγουρα νοκ-άουτ για τις επόμενες τρεις εβδομάδες.



Πλήγμα με Τόρες

Εξ’ αρχής υπήρχε έντονη ανησυχία στις τάξεις της Τσέλσι για τον τραυματισμό που υπέστη ο Φερνάντο Τόρες στο παιχνίδι με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και δυστυχώς για τους Λονδρέζους θα στερηθούν τις υπηρεσίες του Ισπανού επιθετικού τουλάχιστον για τις επόμενες τρεις εβδομάδες.

Την είδηση επιβεβαίωσε ο Ζοσέ Μουρίνιο στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε ενόψει της αναμέτρησης του Κυπέλλου με τη Στόουκ, την Κυριακή.

«Ευτυχώς δεν είναι κάτι που θα χρειαστεί εγχείρηση, ωστόσο το χτύπημα στους συνδέσμους είναι αρκετό σοβαρό και πιστεύω πως θα χρειαστεί σίγουρα τρεις εβδομάδες», ήταν τα λόγια του «special one».

Αυτό σημαίνει πως ο διεθνής φορ χάνει το παιχνίδι Κυπέλλου με τους «πότερς» κι αυτά του πρωταθλήματος με Γουέστ Χαμ, Μάντσεστερ Σίτι, Νιούκαστλ και Γουέστ Μπρομ κατά σειρά, με τους Λονδρέζους να μένουν με Ετό και Μπα στη γραμμή κρούσης.