Πόνταρε στο θαύμα, πάρε το πρακτορείο (photo)

Είσαι σίγουρος πως στο ποδόσφαιρο δεν μπορούν να γίνουν τα πάντα; Είσαι ιδιοκτήτης πρακτορείου στοιχηματισμού και θες να προσελκύσεις κόσμο; Τότε δεν έχεις παρά να τάξεις την επιχείρησή σου σε όποιον ποντάρει 10 λίρες στην ανατροπή της Γουέστ Χαμ επί της Μάντσεστερ Σίτι (πρώτο παιχνίδι 6-0) και στον Τζο Κόουλ ως πρώτο σκόρερ της σημερινής αναμέτρησης.



Πόνταρε στο θαύμα, πάρε το πρακτορείο (photo)

Το να πούμε ότι η Γουέστ Χαμ «κατεβαίνει» καταδικασμένη κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι, δεν είναι υπερβολή. Οι «πολίτες», που δείχνουν φορμαρισμένοι όσο ποτέ από την αρχή της σεζόν, πήραν άνετη νίκη στον πρώτο ημιτελικό του Λιγκ Καπ με 5-0 και μετέτρεψαν τη ρεβάνς σε τυπική διαδικασία.

Βεβαίως, πάντα υπάρχει μία πιθανότητα, έστω και αμελητέα, να… σπάσει ο διάολος το πόδι του και να έρθουν τα πάνω-κάτω σε αυτό το «βαρετό» παιχνίδι. Έτσι, ιδιοκτήτης πρακτορείου στοιχηματισμού της Αγγλίας, πήρε αυτή την πιθανότητα και τη μετέτρεψε σε ποντάρισμα, με… τρελούς όρους.

Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να καταβάλεις το ποσό των 10 λιρών, να μουτζουρώσεις τον κωδικό του Τζο Κόουλ, επιλέγοντάς τον ως πρώτο σκόρερ της συνάντησης, και στη συνέχεια τα κουτάκια του ακριβούς σκορ, που δεν είναι άλλο από το 7-0 υπέρ των «σφυριών».

Μοιάζει τρελό. Είναι τρελό. Κι αν δεν μας πιστεύετε, ιδού: