Δίνει Σισέ για Ντε Γιόνγκ!

Η Νιούκαστλ αναμένεται να δείξει στη Μπορούσια Γκλάντμπαχ πόσο θέλει τον Λουκ Ντε Γιόνγκ, αφού, σύμφωνα με όσα αναφέρει η «Daily Mail», ο γενικός διευθυντής της αγγλικής ομάδας, Τζο Κινίαρ, θα ταξιδέψει στη Γερμανία, ώστε να προσφέρει και τον Παπίς Σισέ για να αποκτήσει τον Ολλανδό επιθετικό!   



Δίνει Σισέ για Ντε Γιόνγκ!

Οι «καρακάξες», είχαν διαμηνύσει πως αν δεν έβρισκαν κάτι εξαιρετικό στο μεταγραφικό «παζάρι» του Ιανουαρίου δεν θα προχωρούσαν σε προσθήκες στο ρόστερ, ωστόσο, φαίνεται πως αυτό που αναζητούσαν και μπορεί να κάνει τη διαφορά, βρέθηκε.

Ο λόγος, για τον Λουκ Ντε Γιόνγκ που στελεχώνει τη γραμμή κρούσης της Μπορούσια Γκλάντμπαχ και για τον οποίο, η Νιούκαστλ εμφανίζεται πρόθυμη να δώσει πολλά για να τον κάνει δικό της!

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Daily Mail», ο γενικός διευθυντής της αγγλικής ομάδας, Τζο Κινίαρ, αναμένεται να μεταβεί στη Γερμανία, προκειμένου να μιλήσει με τους ανθρώπους της Γκλάντμπαχ και μάλιστα, φέρεται να είναι έτοιμος να τους προσφέρει ακόμα και τον Παπίς Σισέ για να πάρει ο Ντε Γιόνγκ το δρόμο για το «St. James’ Park».