Ο απολαυστικός κύριος Φέρντιναντ!

Είναι από τους λίγους ποδοσφαιριστές που χρησιμοποιούν τόσο πολύ το Twitter. Και ο Ρίο Φέρντιναντ όταν έχει διαθέσιμο χρόνο και επικοινωνεί με τους διαδικτυακούς του φίλους είναι... ωραίος! Και βγάζει και ειδήσεις για το δικό του μακρινό μέλλον και το άμεσο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.



Ο απολαυστικός κύριος Φέρντιναντ!

Ο αμυντικός των «κόκκινων διαβόλων» είχε όρεξη να απαντήσει στα ερωτήματα των «φίλων» του και δεν δίστασε λεπτό να το κάνει!

Ερωτηθείς για το πως βλέπει τον εαυτό του σε 5 χρόνια από τώρα, εκείνος απάντησε το βασικό για αρχή. Να είναι ζωντανός! Και στη συνέχεια ευχήθηκε να μένει στο Λονδίνο και να προπονεί ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ, αποκαλύπτωντας τα σχέδια που έχει για όταν θα αποσυρθεί από την ενεργό δράση.

Όταν του έγινε ερώτηση για το αν η Γιουνάιτεντ θα τερματίσει στην πρώτη τετράδα, απάντησε καταφατικά και «κοφτά» πως «ναι». Μεταξύ μας τώρα δεν περιμέναμε και κάποια άλλη απάντηση στο συγκεκριμένο ερώτημα!

Αφού λοιπόν ξεκαθάρισε πως δίκαια ο Κριστιάνο Ρονάλντο κατέκτησε την «Χρυσή Μπάλα», υπογράμμισε πως δεν πρόκειται να δούμε παίκτες καλύτερους του Πορτογάλου και του Λιονέλ Μέσι!

Στη συνέχεια... η συζήτηση πέρασε σε πιο ανάλαφρα θέματα και εκτός ποδοσφαίρου. Έτσι, για το ποιους διάσημους έχει γνωρίσει που τον έκαναν να εντυπωσιαστεί, ανέφερε δύο ονόματα. Αυτό του Νέλσον Μαντέλα πρώτα κι έπειτα αυτό του Μάικλ Τζάκσον, ενώ με αρκετή δόση χιούμορ απάντησε πως το πιο ακριβό πράγμα στο σπίτι του είναι... ο ίδιος!