Υπέρ του Τζόλα ο Άπσον

Ύστερα από την σκληρή κριτική που άσκησε ο συνιδιοκτήτης της ομάδας Ντέιβιντ Σάλιβαν, εξαιτίας της βαριάς ήττας εντός έδρας με 3-1 από την Γουλβς την περασμένη Τρίτη, ο Μάθιου Άπσον υποστήριξε τον Τζιανφράνκο Τζόλα, προπονητή των "σφυριών".



Υπέρ του Τζόλα ο Άπσον
Με δήλωσή του στην επίσημη ιστοδελίδα του συλλόγου, ο Σάλιβαν παρομοίασε την απόδοση των παικτών με "τρέκλισμα" και χαρακτήρισε γενικότερα την εμφάνιση της ομάδας ως "παθητική", κάνοντας και μια μικρή αναφορά στον Τζόλα. Απολογούμενος στους οπαδούς, μερικοί από τους οποίους είχαν αρχίσει να αποχωρούν από το γήπεδο όταν η Γουλβς έκανε το 3-0, τους ικέτεψε να δώσουν το παρών στον αγώνα του Σαββάτου με την Στόουκ.

Απαντώντας άμεσα σε αυτά τα σχόλια ο αρχηγός της Γουέστ Χαμ Μάθιου Άπσον, τα χαρακτήρισε ως "άσχετα" παίρνοντας το μέρος του κόουτς της ομάδας.

"Είναι στιγμές δοκιμασίας και δοκιμάζονται και οι χαρακτήρες, αλλά νομίζω ότι ο προπονητής μας διαθέτει χαρακτήρα. Είναι ένα μεγάλο τεστ γι'αυτόν προς το παρόν, αλλά είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρουμε" δήλωσε συμπληρώνοντας πως οι παίκτες θα δουλέψουν με το προπονητικό τιμ για να λύσουν τα προβλήματα που υπάρχουν στην ομάδα και πως όλα τα άλλα είναι άσχετα.

Μετά και από αυτό το στραβοπάτημα η Γουέστ Χαμ βρίσκεται μόλις 3 βαθμούς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού και έχει ένα ακόμα κρίσιμο παιχνίδι στην έδρα της κόντρα στη Στόουκ.