Πρέμιερ Λιγκ – 21η αγωνιστική (preview)

Με άκρως ενδιαφέροντα παιχνίδια ξεκινάει και τυπικά ο δεύτερος γύρος του πρωταθλήματος της Πρέμιερ Λιγκ. Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Τσέλσι, Έβερτον και Τότεναμ πέφτουν στη «μάχη» στην πρώτη χρονολογικά ημέρα της 21ης αγωνιστικής.



Πρέμιερ Λιγκ – 21η αγωνιστική (preview)

Σαουθάμπτον – Γουέστ Μπρομ (preview)

Να καταφέρει, αυτό που κατάφερε την περυσινή σεζόν και να πάει τη νίκη επί της Σαουθάμπτον μέσα στο «St. Mary's», είναι το ζητούμενο για τη Γουέστ Μπρομ, η οποία προσέλαβε τον Πέπε Μελ για την τεχνική της ηγεσία το βράδυ της Πέμπτης.

Φούλαμ – Σάντερλαντ (preview)

Φούλαμ και Σάντερλαντ, δύο ομάδες που βρίσκονται στα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας και έχουν ως μοναδικό στόχο την παραμονή στην Πρέμιερ Λιγκ, διασταυρώνουν τα «ξίφη» τους στο «Κρέιβεν Κότατζ», σε ένα άκρως ενδιαφέρον παιχνίδι για την 21 αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ.

Κάρντιφ – Γουέστ Χαμ (preview)

Η αναζωογονημένη και αποφασισμένη για βαθμολογική αναρρίχηση, Κάρντιφ, υποδέχεται για την 21η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ τη Γουέστ Χαμ που καλείται να βρει τα ψυχικά αποθέματα και τις δυνάμεις ώστε να παλέψει για το θετικό αποτέλεσμα στην Ουαλία.

Τότεναμ - Κρίσταλ Πάλας (preview)

Να επιστρέψει στις νίκες και να συνεχίσει την προσπάθεια εισόδου στην τετράδα θέλει η Τότεναμ που στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής στην Πρέμιερ Λιγκ υποδέχεται την Κρίσταλ Πάλας στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν». Καίγονται για βαθμούς οι φιλοξενούμενοι.

Χαλ – Τσέλσι (preview)

Η σκληροτράχηλη Χαλ του Στιβ Μπρους υποδέχεται την Τσέλσι στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ. Καθόλου τυχαία η βαθμολογική θέση των «τίγρεων» μετά το πρώτο μισό του φετινού πρωταθλήματος, όλο και περισσότερο με ομάδα του Μουρίνιο αρχίζουν να μοιάζουν οι «μπλε».

Έβερτον - Νόριτς (preview)

Με σοβαρά προβλήματα στην άμυνα και με τον κίνδυνο να παρουσιαστεί... περισσότερο αποδυναμωμένη και στη μεσαία γραμμή, η Έβερτον υποδέχεται τη Νόριτς στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Σουόνσι (preview)

«Εκδίκηση» για τον αποκλεισμό στο Κύπελλο Αγγλίας ή... πελατειακή σχέση; Η «προβληματική» Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποδέχεται μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα εκ νέου τη Σουόνσι κι αυτή την φορά δεν θέλει να φύγει με κατεβασμένο κεφάλι απ’ το «Ολντ Τράφορντ».