«Εν αρχήν, η σωτηρία»

Ο Ίαν Χόλογουεϊ, δεν θέλησε να πει μεγάλα λόγια κατά την επίσημη παρουσίασή του από τη Μίλγουολ και στάθηκε στην ανάγκη της παραμονής της ομάδας στην Τσάμπιονσιπ. «Ίσως κάνω αλλαγές στο ρόστερ αυτό το μήνα» σχολίασε όσον αφορά τη μεταγραφή περίοδο.   



«Εν αρχήν, η σωτηρία»

Ο 50χρονος κόουτς που είχε απολυθεί από την Κρίσταλ Πάλας, υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 2,5 ετών με τη Μίλγουολ, αναλαμβάνοντας να την κρατήσει στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία της Αγγλίας και από την επόμενη σεζόν, να προσπαθήσει να τη στείλει στην Πρέμιερ Λιγκ.

Μιλώντας στην επίσημη παρουσίασή του από τη νέα του ομάδα, ο Ίαν Χόλογουεϊ υποστήριξε: «Προς το παρόν, επικεντρωνόμαστε στην παραμονή μας στην κατηγορία και από του χρόνου θα παλέψουμε για να τερματίσουμε σε κάποια από τις πρώτες θέσεις και να πάρουμε την άνοδο για την Πρέμιερ Λιγκ. Έχω αναλάβει δύσκολη αποστολή, αλλά θα το παλέψω. Μου έχουν εγγυηθεί οι άνθρωποι του συλλόγου πως ακόμα κι αν δεν τα καταφέρω φέτος, θα παραμείνω στο πόστο μου».

Όσον αφορά την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο και την επιθυμία του για πιθανή ενίσχυση του ρόστερ, είπε: «Ίσως κάνω κάποιες αλλαγές στο ρόστερ, στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο. Ωστόσο, αρχικά θα δώσω την ευκαιρία σε όλους τους παίκτες να μου δείξουν τι αξίζουν για να μπορέσω να αποφασίσω ποιους θα κρατήσω και για ποιους θα μπορώ να δώσω το “οκ” και να αποχωρήσει. Αυτό που θέλω από τους παίκτες μου, είναι να μην μπορούν να ανασάνουν μετά από κάθε ματς. Αν μπορούν να το κάνουν, τότε δεν θα έχουν κάνει σωστή δουλειά μέσα στο γήπεδο».