«Είναι απλώς το επόμενο παιχνίδι»

Χαλαρός και χωρίς συναισθηματική φόρτιση εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο Τζέι Ροντρίγκες, που θα αντιμετωπίσει την παλιά του ομάδα, Μπέρνλι, με τη φανέλα της Σαουθάμπτον για τον 3ο  γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας. Όπως τόνισε, βλέπει το συγκεκριμένο ματς, απλά ως το «επόμενο παιχνίδι» που πρέπει να κερδίσουν οι «Άγιοι».



«Είναι απλώς το επόμενο παιχνίδι»

Δείχνοντας επαγγελματισμό και ειλικρίνεια στις δηλώσεις του, ο Τζέι Ροντρίγκες τόνισε πως δεν πρόκειται να δει… ρομαντικά το παιχνίδι κόντρα στην Μπέρνλι, αφού μετά τα αρνητικά αποτελέσματα της Σαουθάμπτον αυτός και οι συμπαίκτες του πρόκειται να το αντιμετωπίσουν σαν όλα τα άλλα για να το κερδίσουν και να προκριθούν στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Αγγλίας.

«Το επόμενο παιχνίδι είναι πάντα ο καλύτερος τρόπος για να διορθώσεις πράγματα. Το ίδιο θα κάναμε σε κάθε παιχνίδι που θα ερχόταν και έτσι θα αντιμετωπίσουμε και αυτό. Θα είναι δύσκολο, το ξέρουμε. Εάν όμως παίξουμε σύμφωνα με τις δυνατότητές μας, είμαστε σίγουροι πως θα πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε» σχολίασε αρχικά ο 24χρονος επιθετικός και κατέληξε:

«Προφανώς και είναι ωραίο να παίζεις κόντρα στην Μπέρνλι, αλλά πρόκειται να το αντιμετωπίσω σαν το επόμενο παιχνίδι που είπα προηγουμένως. Το Κύπελλο Αγγλίας είναι μία ιδιαίτερη διοργάνωση στην οποία θέλουμε να συνεχίσουμε, και έτσι θα το εκλάβουμε το επερχόμενο παιχνίδι σαν ένα οποιοδήποτε άλλο».