Αισιόδοξος ο Χιούτον

Βάσει της εικόνας που είχε η ομάδα του απέναντι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ –παρά την ήττα-, ο τεχνικός της Νόριτς, Κρις Χιούτον δηλώνει αισιόδοξος για τη νίκη κόντρα στη Κρίσταλ Πάλας, ανήμερα της Πρωτοχρονιάς.



Αισιόδοξος ο Χιούτον

Το παιχνίδι θεωρείται... εξάποντο, αφού οι δύο προσεχώς αντίπαλοι βρίσκονται χαμηλά στη βαθμολογία, ωστόσο ο 55χρονος τεχνικός των «καναρινιών» δεν αποδέχεται πλήρως τον εν λόγω χαρακτηρισμό και το βλέπει ως νέα ευκαιρία για την ομάδα του να πάρει τους τρεις βαθμούς και να αποσπαστεί αρκετά απ' τη ζώνη του υποβιβασμού.

«Αντιλαμβάνομαι πλήρως τον όρο... εξάποντο και πιστεύω πως κάθε παιχνίδι ανάμεσα σε ομάδες που βρίσκονται κοντά στη ζώνη του υποβιβασμού χαρακτηρίζεται έτσι. Ωστόσο, αυτή τη στιγμή δεν έχει νόημα να χαρακτηρίσεις έτσι έναν αγώνα, από τη στιγμή που υπάρχουν πολλοί σύλλογοι με απόσταση λίγων βαθμών. Ερχόμαστε από μια πολύ καλή εμφάνιση απέναντι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, παρά το γεγονός πως δεν πήραμε βαθμούς. Ξέρω πολύ καλά που είμαστε στην βαθμολογία και σίγουρα δεν θα ήθελα να είμαστε τόσο χαμηλά. Πάντα υπάρχουν ευκαιρίες να ξεφύγεις και μόνο έτσι βλέπω το ματς με την Κρίσταλ Πάλας. Ελπίζω να νικήσουμε», τόνισε σχετικά ο Χιούτον.