Ενδιαφέρον από Λάτσιο για Σαμαρά

Υπαρκτό ενδιαφέρον για την απόκτηση του επιθετικού της Σέλτικ, Γιώργου Σαμαρά φαίνεται να υπάρχει από την πλευρά της Λάτσιο, με τον τεχνικό διευθυντή των Ιταλών, Ίγκλι Τάρε, να εκφράζει το θαυμασμό του για τον 28χρονο.



Ενδιαφέρον από Λάτσιο για Σαμαρά

Το συμβόλαιο του Έλληνα διεθνή λήγει το προσεχές καλοκαίρι και μέχρι στιγμής δεν έχει κληθεί για την ανανέωση του συμβολαίου του με τη Σέλτικ.

Κατά καιρούς, αρκετές ομάδες έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του, με τη Χαλ και την Τορόντο να είναι δύο από αυτές, ωστόσο ακόμα ένας «μνηστήρας» από... Ιταλία μεριά φαίνεται να υπάρχει.

Ο λόγος για τη Λάτσιο, με τον τεχνικό διευθυντή του συλλόγου, Ίγκλι Τάρε, να εκφράζει τον θαυμασμό του για τον υψηλόσωμο στράικερ, την περίπτωση του οποίου οι Λατσιάλι εξέταζαν και πριν από τέσσερα χρόνια.

«Ο Σαμαράς είναι ένας παίκτης που προσωπικά μου αρέσει πολύ. Ενδιαφερθήκαμε για εκείνον πριν τέσσερα χρόνια, αν θυμάμαι καλά, αλλά δεν έγινε τίποτα. Την επόμενη εβδομάδα θα καθίσουμε να συζητήσουμε με τον προπονητή μας, τον Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς, για να θέσουμε τους στόχους μας για τη μεταγραφική περίοδο», ήταν τα χαρακτηριστικά λόγια του Αλβανού παράγοντα της Λάτσιο.