«Θα αναπληρώσω το κενό του Αγουέρο»

«Πλήγμα» για την Μάντσεστερ Σίτι χαρακτήρισε τον τραυματισμό του Σέρχιο Αγουέρο, ο στράικερ της ομάδας, Έντιν Τζέκο, ο οποίος ωστόσο εμφανίστηκε έτοιμος να αναπληρώσει επάξια το κενό που άφησε ο Αργεντινός.



«Θα αναπληρώσω το κενό του Αγουέρο»

Ο Σέρχιο Αγουέρο θα επιστρέψει στην αγωνιστική δράση κοντά στα μέσα Ιανουαρίου και στη Μάντσεστερ Σίτι θα πρέπει μέχρι τότε να «ζήσουν» χωρίς αυτόν.

Από την πλευρά του, ο συμπαίκτης του στην Σίτι, Έντιν Τζέκο, αφού πρώτα έπλεξε το εγκώμιο για τον Αργεντινό, τονίζοντας πως η απουσία του θα είναι μεγάλη, στη συνέχεια ανέφερε πως θα κάνει ότι μπορεί ώστε να πετύχει περισσότερα γκολ.

«Ο Σέρχιο έχει εξαιρετική χρονιά, έχει σκοράρει πολύ και είναι ένας σημαντικός παίκτης για εμάς. Αυτή είναι η ζωή, τώρα θα πρέπει να παίζουμε και να κερδίζουμε τα παιχνίδια χωρίς αυτόν», δήλωσε πρωτίστως ο Βόσνιος, συμπληρώνοντας μεταξύ άλλων:

«Είναι πολύ άσχημο για την ομάδα, αλλά υπάρχουν πολλοί παίκτες που θέλουν να παίξουν. Όταν παίζω εγώ, θέλω να σκοράρω. Είμαι επιθετικός που σκοράρει όλη του τη ζωή και μου αρέσει να το κάνω. Όταν παίρνω την ευκαιρία προσπαθώ να κάνω το καλύτερο».