Τα κορυφαία ποδοσφαιρικά… googlαρίσματα του 2013!

Την λίστα με τα δέκα ονόματα ανθρώπων του ποδοσφαίρου που «έψαξε» περισσότερο ο κόσμος μέσω της μηχανής αναζήτησης της, γνωστοποίησε η Google. Την… τιμητική της είχε η Αγγλία, καθώς οι οκτώ από τους δέκα είναι πρώην ή νυν «εκπρόσωποι» της Πρέμιερ Λιγκ. Οι άλλοι δύο; Παραλίγο…



Τα κορυφαία ποδοσφαιρικά… googlαρίσματα του 2013!

Με το 2013 να φτάνει στη «δύση» του, η Google-όπως κάνει κάθε χρόνο-έδωσε στη δημοσιότητα διάφορες λίστες με τις κορυφαίες αναζητήσεις της χρονιάς που ολοκληρώνεται.

Σε ότι έχει να κάνει με τα του ποδοσφαίρου το TOP-10 είναι… γεμάτο με Πρέμιερ Λιγκ, είτε αφορά ανθρώπους που βρίσκονται ακόμα στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, είτε πέρασαν κατά το παρελθόν από αυτό.

Στην κορυφή της λίστας βρίσκεται (απολύτως φυσιολογικά) το όνομα του Γκάρεθ Μπέιλ, ο οποίος το περασμένο καλοκαίρι έγινε η πιο ακριβή μεταγραφή της ιστορίας, αφήνοντας τη την Τότεναμ για λογαριασμό της Ρεάλ Μαδρίτης.

Στη δεύτερη και τρίτη θέση αντίστοιχα «κατετάγησαν» δύο νέες… αφίξεις στην Πρέμιερ Λιγκ, οι Γουίλιαν και Εζίλ, ενώ τέταρτος είναι ο Ντέιβιντ Μόγιες.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει μάλιστα διπλή «εκπροσώπηση» καθώς στη δεκάδα βρίσκεται και ο Αντνάν Γιανουζάι.

Πάντως η λίστα περιλαμβάνει και κάποιο ονόματα για δυσάρεστους λόγους, όπως αυτό του πρώην άσου της Μπέρμιγχαμ, Κριστιάν Μπενίτες που έφυγε από τη ζωή τον περασμένο Ιούλιο σε ηλικία μόλις 27 ετών, αλλά και του Πολ Γκασκόιν που για ακόμα μία φορά αντιμετώπισε σοβαρά προβλήματα με το αλκοόλ.

Έκπληξη προκαλεί η είσοδος στη δεκάδα του πρώην άσου των Λίβερπουλ, Τότεναμ, Γουέστ Χαμ και Σαουθάμπτον, Νιλ «Ράζοκ» Ράντοκ, ο οποίος πλέον ακολουθεί καριέρα στην «μικρή» και την «μεγάλη οθόνη» και… προφανώς αυτό τον βοήθησε να καταλάβει τελικά τη 10η θέση!

Μάλιστα η Πρέμιερ Λιγκ θα μπορούσε να κάνει το απόλυτο καθώς τη δεκάδα συμπληρώνουν οι Τιάγκο Αλκάνταρα και Γκονζάλο Ιγκουαΐν, οι οποίο το περασμένο καλοκαίρι βρέθηκαν μια… ανάσα από τις Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Άρσεναλ αντίστοιχα!

Αναλυτικά η λίστα:

1.Γκάρεθ Μπέιλ

2.Γουίλιαν

3.Μεσούτ Εζίλ

4.Ντέιβιντ Μόγιες

5.Κριστιάν Μπενίτες

6.Τιάγκο Αλκάνταρα

7.Πολ Γκασκόιν

8.Γκονζάλο Ιγκουαΐν

9.Αντνάν Γιανουζάι

10.Νιλ «Ράζοκ» Ράντοκ