«Ο Τζέκο θέλει περισσότερη δράση, αλλιώς...»

Περισσότερα αγωνιστικά λεπτά, κατά συνέπεια και περισσότερη δράση, στη Μάντσεστερ Σίτι θέλει ο Έντιν Τζέκο, όπως… μαρτύρησε ο συμπαίκτης του στην εθνική Βοσνίας, Μίραλεμ Πιάνιτς, ειδάλλως ο υψηλόσωμος σέντερ φορ μπορεί να αναζητήσει αλλού την τύχη του.



«Ο Τζέκο θέλει περισσότερη δράση, αλλιώς...»

Μετά την έλευση πολλών σημαντικών μονάδων στην Μάντσεστερ Σίτι, ο Έντιν Τζέκο αδυνατεί να αποκτήσει μία μόνιμη θέση στις επιλογές του Μανουέλ Πελεγκρίνι, ο οποίος προτιμάει τον Άλβαρο Νεγρέδο για παρτενέρ του Σέρχιο Αγουέρο.

Αυτό έχει οδηγήσει τον Βόσνιο στο να εξετάζει τις εναλλακτικές του, με τα δημοσιεύματα να τον φέρνουν κοντά στην επιστροφή του στη Γερμανία, με αρκετούς συλλόγους να τον έχουν ψηλά στη λίστα τους, αλλά και στην αναζήτηση μιας νέας περιπέτειας στα γήπεδα της Ιταλίας.

Μιλώντας στο Sky Sport Italia, ο Μίραλεμ Πιάνιτς, συμπαίκτης του Τζέκο στην εθνική Βοσνίας και καλός του φίλος, τόνισε πως ο 27χρονος φορ θα αρχίσει να σκέφτεται την αποχώρησή του από τους «πολίτες» εφόσον δεν πάρει περισσότερες ευκαιρίες.

«Είμαστε σε επαφή και αυτό που ξέρω είναι ότι θέλει να παίζει περισσότερο και πως θέλει να αποτελεί πιο σημαντικό μέλος της ομάδας, απ’ ό,τι μέχρι τώρα. Είναι ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής και θα μπορούσε να τα πάει σπουδαία στην Ιταλία, αλλά είναι παίκτης της Σίτι τώρα. Δεν ξέρω όμως πόσο καιρό θα παραμείνει εκεί» σχολίασε ο πρώην παίκτης της Λιόν και νυν της Ρόμα.