«Γυμνή» στην άμυνα με Σαχτάρ!

Χωρίς τους Νεμάνια Βίντιτς, Πατρίς Εβρά και Κρις Σμόλινγκ θα αντιμετωπίσει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τη Σαχτάρ Ντόνετσκ στην τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, όπως επιβεβαίωσε ο Ντέιβιντ Μόγιες.



«Γυμνή» στην άμυνα με Σαχτάρ!

Οι «κόκκινοι διάβολοι» θέλουν να αφήσουν πίσω τους τις δύο «κολλητές» εντός έδρας ήττες από Έβερτον και Νιούκαστλ και να επιστρέψουν στο δρόμο των επιτυχιών αρχής γενομένης από το ματς της Τρίτης (10/12) κόντρα στους Ουκρανούς.

Στην προσπάθειά τους αυτή πάντως δεν θα μπορούν να υπολογίζουν στις υπηρεσίες τριών εκ των βασικών τους επιλογών για την άμυνα, καθώς όπως επιβεβαίωσε ο Ντέιβιντ Μόγιες στη συνέντευξη Τύπου της αναμέτρησης, οι Βίντιτς, Εβρά και Σμόλινγκ θα μείνουν εκτός αποστολής, καθώς δεν έχουν καταφέρει να ξεπεράσουν τα προβλήματα τραυματισμών που τους ταλαιπωρούν.

Οι τρεις τους απουσιάσαν από την πρωινή προπόνηση της ομάδας, μαζί με τους Κάρικ και Φελαϊνί, ωστόσο οι δύο τελευταίοι, όπως όλα δείχνουν, θα βρίσκονται κανονικά στη διάθεση του Σκωτσέζου τεχνικού για τον αγώνα που θα κρίνει την πρωτιά στον Α’ όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ.