Θέλει να μείνει ο Μπάρι

Ο Γκάρεθ Μπάρι στην Έβερτον έχει βρει τον εαυτό του και θα ήθελε πολύ να μείνει και μετά το τέλος του δανεισμού του, όπως δήλωσε ο ίδιος.



Θέλει να μείνει ο Μπάρι

Ο 32χρονος μέσος δόθηκε δανεικός στην Έβερτον από την Μάντσεστερ Σίτι στην οποία ανήκει. Ο δανεισμός του ολοκληρώνεται στο τέλος της σεζόν, όταν και εκπνέει το συμβόλαιό του με τους «πολίτες» και ο ίδιος δεν κρύβει την επιθυμία του να μείνει στο «Γκούντισον Παρκ».

«Τον Γενάρη μπορώ να διαπραγματευτώ αλλά η Έβερτον μου είχε πει πως προτιμά να κάνουμε συζήτηση στο τέλος της σεζόν. Αν μέχρι τότε τα πηγαίνω καλά, αυτό θα είναι καλό για μένα. Εγώ εδώ περνάω εξαιρετικά πάντως. Μου αρέσουν τα πάντα. Μου αρέσει να δουλεύω με τον συγκεκριμένο προπονητή, ο τρόπος που παίζει η ομάδα, όλα. Είμαι πολύ ευχαριστημένος εδώ», δήλωσε ο Μπάρι.

Στη συνέχεια ρωτήθηκε για το ματς με την Άρσεναλ που έρχεται και αποκάλυψε ότι: «Με ήθελαν το καλοκαίρι και υπήρχε μια επαφή αλλά μετά έκλεισαν την θέση με τον Φλαμινί».

Όσο για την πορεία των «κανονιέρηδων», τόνισε: «Για να είμαι ειλικρινής δεν τους περίμενα τόσο καλούς. Πηγαίνουν εξαιρετικά αν και δεν έχουν αλλάξει τρόπο παιχνιδιού. Απλώς έχουν κάποιους παίκτες σε τοπ φόρμα. Όμως εμείς πιστεύουμε σε μας. Όπως πήγαμε και νικήσαμε στο “Όλντ Τράφορντ”, έτσι θα πάμε για τη νίκη και στο Λονδίνο».