«Θυσιάζεται» για τη Γιουνάιτεντ ο Σνάιντερ!

Μία σημαντική μείωση των αποδοχών του θα δεχτεί να κάνει ο άσος της Γαλατάσαράι, Γουέσλεϊ Σνάιντερ, ώστε να κάνει πιο εύκολο το έργο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την απόκτησή του.



«Θυσιάζεται» για τη Γιουνάιτεντ ο Σνάιντερ!

Όταν ακόμα αγωνιζόταν στην Ίντερ, ο πρώην τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, είχε ενδιαφερθεί πολλάκις για την απόκτηση του Γουέσλεϊ Σνάιντερ, ωστόσο ο «γάμος» δεν έγινε ποτέ.

Πλέον, ο Ολλανδός ίσως έχει την ευκαιρία να κάνει το όνειρο της Πρέμιερ Λιγκ πραγματικότητα και να γίνει συμπαίκτης με τον συμπατριώτη του, Ρόμπιν Φαν Πέρσι.

Το τρέχον συμβόλαιο του Σνάιντερ με τη Γαλατάσαράι ανέρχεται στα 6 εκ. λίρες, με τον 29χρονο να προτίθεται να ρίξει κατά ένα εκ. τις ετήσιες αποδοχές του, σε περίπτωση που η Γιουνάιτεντ κινηθεί για την απόκτησή του.

Οι Τούρκοι αξιώνουν το ποσό των 8 εκ. λιρών για την πώληση του Σνάιντερ και παρά το γεγονός ότι ο Ντέιβιντ Μόγιες εμφανίζεται διστακτικός για την απόκτηση του Ολλανδού λόγω της ηλικίας τους, γνωρίζει πως δύσκολα θα βρει καλύτερη λύση την ερχόμενη μεταγραφική περίοδο.