Ενδιαφέρον για Μπατσουάγι η Άρσεναλ

Την περίπτωση του στράικερ της Σταντάρ Λιέγης, Μίτσι Μπατσουάγι, εξετάζει στενά η Άρσεναλ, σύμφωνα με τον πρόεδρο της βελγικής ομάδας,, Ρολάν Ντουσάτελε.



Ενδιαφέρον για Μπατσουάγι η Άρσεναλ

Ενδιαφέρον και μάλιστα υπαρκτό για την περίπτωση του επιθετικού της Σταντάρ Λιέγης, Μίτσι Μπατσουάγι, υπάρχει από την Άρσεναλ.

Η βελγική εφημερίδα, «Het Laatste Nieuws», φιλοξενεί δηλώσεις του προέδρου των «ρουζ», Ρολάν Ντουσάτελε, ο οποίος αποκαλύπτει πως ανάμεσα στις ομάδες που ενδιαφέρονται για τον 20χρονο φορ, βρίσκονται και οι «κανονιέρηδες».

«Αυτό που είναι νέο, είναι το ενδιαφέρον της Άρσεναλ. Παρόλα αυτά η Άρσεναλ είναι απλά μία από τις πολλές ομάδες που κυνηγούν τον Μίτσι. Όπως και να χει, δεν θέλουμε να αφήσουμε τον Μίτσι την τρέχουσα σεζόν», ανέφερε ο ισχυρός άνδρας της Σταντάρ.

Ο Μπατσουάγι έχει πετύχει συνολικά 30 γκολ σε 76 συμμετοχές με τη φανέλα της Σταντάρ, ενώ τη φετινή σεζόν έχει βρει το δρόμο προς τα δίχτυα 12 φορές σε 17 παιχνίδια. Επιπλέον είναι διεθνής με την εθνική Βελγίου Κ21 και μετράει πέντε γκολ σε 11συμμετοχές.