Ανοιχτός ο δρόμος για Γουάιλντερ στην Πόρτσμουθ

Με ανακοίνωσή της η διοίκηση της Όξφορντ έκανε γνωστό ότι δίνει την άδεια στην Πόρτσμουθ για να μιλήσει με τον προπονητή της, Κρις Γουάιλντερ!



Ανοιχτός ο δρόμος για Γουάιλντερ στην Πόρτσμουθ

Μετά την απομάκρυνση του Γουίτινγχαμ, η Πόρτσμουθ είναι χωρίς προπονητή και η διοίκησή της αποφάσισε ότι ο «εκλεκτός» είναι ο τεχνικός της Όξφορντ. Έτσι ζήτησε και όπως έγινε γνωστό, πήρε την άδεια για να μιλήσει μαζί του προσπαθώντας να τον πείσει να «μετακομίσει» στο «Φράτον Παρκ».

Ο Γουάιλντερ είναι στην τεχνική ηγεσία της Όξφορντ εδώ και πέντε χρόνια και η ομάδα του αυτή την στιγμή είναι στην πρώτη θέση της βαθμολογίας της League Two την ώρα που η Πόρτσμουθ βρίσκεται στην 17η της ίδιας κατηγορίας.

Ο πρόεδρος της Όξφορντ, Ίαν Λέναγκαν, στην γραπτή του δήλωση ξεκαθαρίζει ότι: «Επιτρέψαμε στον προπονητή μας να μιλήσει με την Πόρτσμουθ, όχι γιατί δεν θέλουμε να μείνει σε μας. Απλώς, θέλουμε να είναι σε μας επειδή αυτό επιθυμεί και όχι επειδή τον εμποδίσαμε να μιλήσει με άλλες ομάδες».

Πάντως, στην Όξφορντ είναι ενοχλημένοι με την στάση της Πόρτσμουθ που έκανε την πρότασή της λίγες ώρες πριν τις αγωνιστικές υποχρεώσεις των ομάδων της κατηγορίας.