Τσάμπιονσιπ – 17η αγωνιστική (preview)

Μπέρνλι, Λέστερ και ΚΠΡ μοιράζονται την πρώτη θέση της βαθμολογίας με 35 βαθμούς και σίγουρα καμία από αυτές δεν θέλει να χάσει έδαφος στα παιχνίδια τους για τη 17η αγωνιστική της Τσάμπιονσιπ.



Τσάμπιονσιπ – 17η αγωνιστική (preview)

Όσο περνάει ο καιρός, τα πράγματα μπλέκονται ακόμα περισσότερο αναφορικά με την υπόθεση άνοδος... Πλέον, τρεις ομάδες βρίσκονται στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, με 35 βαθμούς και από δω και στο εξής, κάθε βαθμός μετράει.

Η Μπέρνλι θέλει να σταματήσει το σερί των τριών συνεχόμενων ισοπαλιών, παίρνοντας την εκτός έδρας νίκη κόντρα στη Χάντερσφιλντ, την ώρα που η Λέστερ υποδέχεται στο σπίτι της την Μίλγουολ. Η ΚΠΡ θα ταξιδέψει στο Ντονκάστερ για την αναμέτρηση με την ομώνυμη ομάδα.

Στην αναμέτρηση που έκανε «σεφτέ» στην 17η αγωνιστική, η Ρέντινγκ κατάφερε δύσκολα να πάρει τη νίκη μέσα στην έδρα της Νότιγχαμ Φόρεστ.

Όλα τα σημερινά παιχνίδια έχουν σέντρα στις 17:00, με εξαίρεση το Μπόρνμουθ – Μπράιτον που θα ξεκινήσει στις 14:15. Την Κυριακή η Γουίγκαν υποδέχεται στην έδρα της την Ντέρμπι Κάουντι.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 17ης αγωνιστικής:

Νότιγχαμ Φόρεστ – Ρέντινγκ 2-3

Μπόρνμουθ – Μπράιτον (14:15)

Μπλάκμπερν – Λιντς

Χάντερσφιλντ – Μπέρνλι

Μίντλεσμπρο – Μπόλτον

Τσάρλτον – Ίπσουιτς

Ντονκάστερ – ΚΠΡ

Γουότφορντ – Γέοβιλ

Μπάρνσλεϊ – Μπέρμιγχαμ

Μπλάκπουλ - Σέφιλντ Γουένσντεϊ

Λέστερ – Μίλγουολ

Γουίγκαν - Ντέρμπι Κάουντι (1/12)