Χαμός με τη Black Friday

Παροξυσμό φαίνεται πως προκάλεσαν στους Βρετανούς καταναλωτές οι εκπτώσεις λόγω Black Friday και υπολογίζεται πως δαπάνησαν σήμερα εκατοντάδες εκατομμύρια για αγορές.



Χαμός με τη Black Friday

Στα πρότυπα της Αμερικής, οπού οι εκπτώσεις την επόμενη μέρα των Ευχαριστιών είναι παράδοση, κινήθηκε σήμερα η Βρετανία και χιλιάδες ήταν αυτοί που θέλησαν να εκμεταλλευτούν τις προσφορές, οι οποίες σε αρκετές περιπτώσεις ήταν κατά 70% χαμηλότερες της αρχικής τιμής.

Το πολυκατάστημα John Lewis και το σουπερμαρκετ ASDA ήταν ανάμεσα στις εταιρίες που για πρώτη φορά φέτος αποφάσισαν να ακολουθήσουν την αμερικάνικη παράδοση και όπως φαίνεται οι πελάτες τους τίμησαν δεόντως τις προσφορές.

Η ιστοσελίδα των John Lewis άρχισε να δέχεται παραγγελίες αμέσως μετά τα μεσάνυχτα και ήταν τέτοιος ο όγκος των επισκεπτών που αρκετοί παραπονέθηκαν ότι δεν μπόρεσαν να ολοκληρώσουν τις αγορές τους.  Ενώ στο υποκατάστημα του ASDA στο Γουέμπλει πελάτες συγκεντρώθηκαν από τις πέντε το πρωί, για να προλάβουν να αγοράσουν πρώτοι τις προσφορές, μεταξύ των οποίων ήταν τηλεοράσεις LED 32’’ με 99 λίρες και tablets με 49 λίρες.