Δόθηκαν ονόματα συλληφθέντων για τα στημένα

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο σκάνδαλο με τα στημένα παιχνίδια που έχει ξεσπάσει. Το NCA έδωσε στην δημοσιότητα τα ονόματα των δύο από τους εφτά συλληφθέντες ενώ σύμφωνα με όσο προκύπτουν ως τώρα, δεν εμπλέκονται επαγγελματίες ποδοσφαιριστές!



Δόθηκαν ονόματα συλληφθέντων για τα στημένα

Ο 33χρονος Τσαν Σανκαράν από την Σιγκαπούρη αλλά και ο 43χρονος Κρίσνα Σαντζέι Γκανεσάν, επίσης από την Σιγκαπούρη αλλά με Βρετανική υπηκοότητα, είναι οι δύο από τους εφτά συλληφθέντες για το σκάνδαλο των στημένων αγώνων, όπως έγινε γνωστό ενώ κατηγορούνται για συμμετοχή σε συμμορία που εξαπατούσε τις στοιχηματικές εταιρίες μέσω των χειραγωγημένων αναμετρήσεων και αντιμετωπίζουν ποινή φυλάκισης έως και δέκα ετών!

Σύμφωνα με το NCA, υπάρχει και ένας έβδομος άνδρας που εμπλέκεται και επίσης συνελήφθη μετά τους έξι πρώτους, χωρίς να έχουν γίνει γνωστά τα στοιχεία του. Από εκεί και πέρα, οι πληροφορίες του BBC αναφέρουν ότι εμπλέκονται τρεις ποδοσφαιριστές, κανείς από αυτούς όμως δεν είναι επαγγελματίας ενώ επίσημα δεν δίνεται ακόμα το όνομα του παλιού παίκτη της Μπόλτον, Ντελρόι Φέισι.

Διαβάστε εδώ αναλυτικά το χρονικό των συλλήψεων, όπως σας το μετέφερε το www.england365.gr