«Δεν εκπλήσσομαι με το σκάνδαλο…»

Καμία έκπληξη δεν προκάλεσε στον προπονητή της Λίνκολν Σίτι, Γκάρι Σίμπσον, η αποκάλυψη της «Telegraph» για το νέο σκάνδαλο στημένων παιχνιδιών στις ερασιτεχνικές και τις μικρές επαγγελματικές κατηγορίες της Αγγλίας!   



«Δεν εκπλήσσομαι με το σκάνδαλο…»

Σάλο έχει προκαλέσει στο Νησί η αποκάλυψη της «Daily Telegraph» για το κύκλωμα με έδρα την Ασία που έχει απλώσει τα… πλοκάμια του στο αγγλικό ποδόσφαιρο. Μάλιστα, το εν λόγω σκάνδαλο, χαρακτηρίζεται το μεγαλύτερο των στημένων αγώνων, εδώ και δεκαετίες στη Μεγάλη Βρετανία.

Ήδη, έξι άνθρωποι έχουν συλληφθεί, ανάμεσά τους και τρεις ποδοσφαιριστές. Ο τεχνικός της Λίνκολν Σίτι, Γκάρι Σίμπσον, πάντως, δήλωσε πως δεν τον εξέπληξε καθόλου αυτή η εξέλιξη!

«Έχω βρεθεί κι εγώ σε παιχνίδια που ήταν ολοφάνερο ότι κάτι δεν πήγαινε καλά! Δεν ξέρω πως θα συμπεριφερθούν οι Αρχές και πως θα προσπαθήσουν να σταματήσουν αυτό που γίνεται. Σε ένα από τα παιχνίδια που έχω υπάρξει, δεν θέλω να πω όμως σε ποιο, είχαν δοθεί δύο πέναλτι εις βάρος μας. Αργότερα, έμαθα ότι τόσο κατά τη διάρκεια εκείνου του αγώνα, όσο και πριν την έναρξή του, είχαν γίνει πολλά πονταρίσματα…» είπε χαρακτηριστικά!