«Θα ανακάμψουμε κόντρα στη Γιουνάιτεντ»

Σίγουρος ότι η Τότεναμ θα ανακάμψει άμεσα μετά τη βαριά ήττα με 6-0 από την Μάντσεστερ Σίτι, αρχής γενομένης από το παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής με αντίπαλο την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, εμφανίστηκε με δηλώσεις του ο Γιάν Βερτόνχεν.



«Θα ανακάμψουμε κόντρα στη Γιουνάιτεντ»

Ο Βέλγος διεθνής είδε τον... τρόμο με τα μάτια του, αφού αγωνίστηκε καθ' όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης κόντρα στους «πολίτες», και με δηλώσεις του παραδέχτηκε πως τα τρία με τέσσερα από τα συνολικά έξι γκολ μπήκαν με μεγάλη ευκολία από τη Σίτι.

Μεταξύ άλλων ο Βερτόνχεν έδωσε σύνθημα νίκης για το επόμενο, πολύ μεγάλο παιχνίδι της Τότεναμ στην Πρέμιερ Λιγκ την ερχόμενη Κυριακή κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

«Η Σίτι σκοράρει πολλά γκολ στην έδρα της, αλλά τα τρία ή τέσσερα από αυτά τα δεχθήκαμε πολύ εύκολα. Αυτό είναι το λάθος μας. Είναι μία δυνατή ομάδα, αλλά θα ήθελα να ξαναπαίξουμε την επόμενη εβδομάδα επειδή είμαστε καλύτεροι από αυτό που ήμασταν χθες», ανέφερε πρωτίστως και συμπλήρωσε:

«Όταν δέχεσαι γκολ, μετά από 15 δευτερόλεπτα είναι κακό, αν θέλεις να νικήσεις. Μπορούμε όμως να λύσουμε το πρόβλημα. Θα μιλήσουμε και την Κυριακή θα ανακάμψουμε κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ξέρω ότι έχουμε τη στήριξη του κόσμου και μπορούμε να νικήσουμε την Κυριακή».