Το νέο Beckingham Palace

Την αξίας 40 εκ. λιρών έπαυλη της οικογένειας Μπέκαμ στο Λονδίνο εντόπισαν τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης. 



Το νέο Beckingham Palace

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ παραμένει ο πιο ακριβοπληρωμένος άνθρωπος του αθλητισμού στη Βρετανία, ενώ μαζί με την σύζυγο του υπολογίζεται πως κερδίζουν 100.000 λίρες την ημέρα, οπότε το να δαπανήσουν 40 εκ. λίρες για την αγορά μιας έπαυλης στο Λονδίνο μάλλον δεν ήταν ιδιαίτερα δύσκολο.

Παρά το γεγονός ότι το ζευγάρι μοιράζει το χρόνο του μεταξύ Ευρώπης και Αμερικής, επιθυμία τους είναι τα παιδιά να λάβουν βρετανική παιδεία και για το λόγο αυτό επέλεξαν ως «έδρα» τους το Λονδίνο.

Το νέο σπίτι τους βρίσκεται στο Holland Park, περιοχή στην οποία τα τελευταία χρόνια πολλοί Ρώσοι μεγιστάνες αγόρασαν κατοικίες.

Το ζεύγος Μπέκαμ αναμένεται να δαπανήσει άλλα πέντε εκατομμύρια λίρες για την ανακαίνιση της τετραώροφης οικίας, η οποία μεταξύ άλλων θα διαθέτει χώρο κομμωτηρίου και αισθητικής, αίθουσα μασάζ, γυμναστήριο, ειδικό χώρο για να φιλοξενηθούν τα παπούτσια της Βικτόρια.

Επίσης το σπίτι διαθέτει και μυστικό τούνελ το οποίο οδηγεί σε άλλο κτίριο, ενώ ήδη έχει εγκατασταθεί σύστημα μουσικής σε όλα τα δωμάτια το οποίο θα ελέγχεται τόσο από κινητό όσο και από υπολογιστή.

Τα τέσσερα παιδιά της οικογένειας θα μείνουν στο δεύτερο όροφο στον οποίο υπάρχουν τρία master υπνοδωμάτια.

Πέρα από το σπίτι στο Λονδίνο, η οικογένεια διαθέτει επίσης οικίες στην Καλιφόρνια, στο Ντουμπάι και στη Γαλλία.