Θεία δίκη! (video)

Ο διαιτητής την χάρισε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τον Γουέιν Ρούνεϊ που έπρεπε να αποβληθεί από τα... αποδυτήρια. Η Κάρντιφ όμως, όχι! Οι Ουαλοί ισοφάρισαν στις καθυστερήσεις με τον Κιμ για το τελικό 2-2 και άφησαν τους «κόκκινους διαβόλους» εκτός τετράδας στην Πρέμιερ Λιγκ!



Θεία δίκη! (video)

Τελικά η μοίρα είναι πολύ «ύπουλο» πράγμα! Την ώρα που η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα έπρεπε να παίζει με παίκτη λιγότερο από το 8’, λόγω χτυπήματος του Ρούνεϊ στον Μουτς, όχι μόνο δεν έγινε αυτό, αλλά ήταν μια ανάσα απ' το να φύγει με τη νίκη από την Ουαλία κόντρα στην Κάρντιφ.

Ωστόσο, ο Κιμ στις καθυστερήσεις ήρθε και «τιμώρησε» τους κόκκινους διαβόλους για το τελικό 2-2. Ο Άγγλος φορ των φιλοξενούμενων είχε δώσει προβάδισμα στην ομάδα του (15’), ο Κάμπελ είχε ισοφαρίσει προσωρινά (33’), προτού ο Εβρά δώσει για δεύτερη φορά προβάδιαμα (45’).

Μεγάλη μέρα για τον σπουδαίο Ράιαν Γκιγκς που πέρασε σαν αλλαγή κι αγωνίστηκε για πρώτη φορά στην καριέρα του ως αντίπαλος του συλλόγου της γενέτειράς του

Το ματς

Πριν καλά-καλά συμπληρωθεί το πρώτο δεκάλεπτο, ξεκίνησαν οι... φωνές! Κι αυτό διότι ο Ρούνεϊ χτύπησε τον Μουτς, όμως αντί να δει την κόκκινη κάρτα, αντίκρισε την κίτρινη και παρέμεινε κανονικά στον αγωνιστικό χώρο. Και όχι μόνο αυτό, αλλά στο 15’ βρήκε την ευκαιρία να «χτυπήσει» τους Ουαλούς, ανοίγοντας το σκορ. Οι γηπεδούχοι έδειξαν να συνέρχονται και σιγά-σιγά βγήκαν ξανά προς την επίθεση για να φέρουν το παιχνίδι στα ίσα. Και τα κατάφεραν με τον Κάμπελ λίγο μετά την συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα να γράφει το 1-1 και να δίνει νέο ενδιαφέρον στο ματς. Αυτό, όμως, κράτησε μόλις για 12 λεπτά! Την ώρα που... πηγαίναμε στα αποδυτήρια, ο Εβρά έδωσε για δεύτερη φορά προβάδισμα στην ομάδα του και το δικαίωμα να ελπίζουν για τη νίκη!

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με την Κάρντιφ να ψάχνει τον τρόπο να διασπάσει την άμυνα των πρωταθλητών για να ξαναμπεί στο κόλπο. Και έφτασαν κυριολεκτικά μια... ανάσα από αυτό, όμως Κάμπελ σημάδεψε το δοκάρι του Ντε Χέα, με αποτέλεσμα στο 56’ να χάσει την μεγάλη ευκαιρία για την ισοφάριση. Κάπου εκεί οι γηπεδούχοι φάνηκε να χάνουν τις αντοχές τους και την Μάντσεστερ να ανακτά εκ νέου τα ηνία του αγώνα. Με τον Κλέβερλι να δίνει ώθηση επιθετικά, θα μπορούσε η υπόθεση να είχε τελειώσει, όμως σπατάλησε τις ελάχιστες ευκαιρίες που του δόθηκαν για να χριστεί σκόρερ. Και σαν... τιμωρία, σαν... θεία δίκη, ήρθε ο Κιμ στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων να βρει δίχτυα και να γράψει το 2-2, μέσα σε ντελίριο ενθουσιαμού στην Ουαλία.


καρντιφγιουναιτεντ ourmatch.net από ourmatch

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Κάρντιφ: Μάρσαλ, Τέιλορ, Κόκερ, Τέρνερ, Κατρίν, Μεδέλ, Γουίτινγχαμ, Μουτς (77’ Κιμ), Κάουι, Οντεμβίγκι (65’ Νουν), Κάμπελ (83’ Κορνίλιους)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Σμόλινγκ, Φέρντιναντ, Έβανς, Φελαϊνί, Εβρά, Κλέβερλι, Βαλέντσια, Ρούνεϊ, Γιανουζάι (68’ Γιανουζάι), Ερνάντες (73’ Γκιγκς)