Όλοι στηρίζουν Χαρτ

Ο Τζο Χαρτ, με την εμφάνιση που πραγματοποίησε κάτω απ’ τα δοκάρια της εθνικής ομάδας της Αγγλίας, στην ήττα (1-0) από τη Γερμανία, ανταπέδωσε την εμπιστοσύνη τόσο στον Ρόι Χότζον, όσο και στους υπόλοιπους συμπαίκτες του, οι οποίοι του απένειμαν τα εύσημα.   



Όλοι στηρίζουν Χαρτ

Έπειτα από πολλές μέρες έντονης κριτικής, παραγκωνισμού στη Μάντσεστερ Σίτι και αντικατάστασής του ακόμα και στην εθνική ομάδα, από τον Φρέιζερ Φόρστερ που έπαιξε κόντρα στη Χιλή, ο Χαρτ έδειξε να βρίσκει ξανά τον παλιό, καλό του εαυτό.

Πραγματοποιώντας εξαιρετικές αποκρούσεις, ήταν αυτός που ουσιαστικά κράτησε το σκορ στο 1-0 και δεν άφησε τους Γερμανούς να πάρουν εμφατική νίκη επί της Αγγλίας, το βράδυ της Τρίτης στο «Γουέμπλεϊ».

Ο Ρόι Χότζον δήλωσε πως ο πορτιέρο της Μάντσεστερ Σίτι τον δικαίωσε για την εμπιστοσύνη που του παρείχε, αλλά το ίδιο έγινε και με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του Χαρτ στην εθνική ομάδα.

«Τον έχω στηρίξει όλο αυτό τον καιρό. Δέχτηκε κριτική, η οποία ήταν πολύ σκληρή. Ωστόσο, ο Τζο είναι μεγάλο παιδί και ήξερε πώς να το χειριστεί. Δούλεψε σκληρά και κατάφερε να κάνει δυναμική επιστροφή. Παρ’ όλα αυτά, δεν πρόκειται να του πει κανείς μπράβο, γιατί πολύ απλά, περιμένουμε απ’ αυτόν να παίζει έτσι κάθε φορά και να δείχνει ποιος είναι» είπε ο Φιλ Γιαγκέλκα, για να πάρει τη σκυτάλη ο Σμόλινγκ:

«Τα πήγε αρκετά καλά και σε γενικό πλαίσιο, ήταν εξαιρετικός. Έκανε κάποιες σωτήριες επεμβάσεις».

Για το come-back του Χαρτ μίλησε και ο Άντρος Τάουνσεντ: «Η επέμβασή του πριν το γκολ που δεχθήκαμε, ήταν καταπληκτική. Μακάρι να συνεχίσει έτσι».