Η απογοήτευση και η απορία του Φερναντίνιο

Το γεγονός ότι δεν βρίσκεται στα πλάνα του Σκολάρι στην εθνική Βραζιλίας, είναι κάτι που ο Φερναντίνιο δεν καταλαβαίνει αλλά και δεν ξέρει, όπως δήλωσε, για ποιον λόγο συμβαίνει.



Η απογοήτευση και η απορία του Φερναντίνιο

Ο μέσος της Μάντσεστερ Σίτι ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους σχετικά με το θέμα αυτό και η απογοήτευσή του είναι ολοφάνερη. «Πολλοί με ρωτούν γιατί δεν με καλούν στην εθνική, ειδικά από την στιγμή που πήγα στην Σίτι. Η απάντηση μου είναι ότι πολύ απλά δεν ξέρω…», είπε αρχικά ο Φερναντίνιο και πρόσθεσε:

«Πολλοί συμπαίκτες μου επίσης απορούν και δεν καταλαβαίνουν γιατί συμβαίνει αυτό. Παίζω ως αμυντικός μέσος στην ομάδα μου και το ίδιο μπορώ να κάνω στην εθνική. Ίσως δίπλα στον Παουλίνιο για να τον απελευθερώνω και να ανεβαίνει όπως κάνω με τον Γιάγια Τουρέ. Δεν ξέρω γιατί δεν με καλεί ο προπονητής, είμαι σε μια νέα χώρα και μια νέα ομάδα και δουλεύω καθημερινά με την σκέψη ότι θα επιστρέψω και στην εθνική. Θα ήμουν πολύ χαρούμενος αν γινόταν αυτό. Ο προπονητής μπορεί να με καλέσει και μετά να αποφασίσει σε ποια θέση θα με χρησιμοποιήσει».