Αγγλία - Γερμανία (preview)

Τη 12η νίκη της σε σύνολο 29 αγώνων θα ψάξει απόψε η Αγγλία κόντρα στη Γερμανία στο «Γουέμπλεϊ». Οι δυο ομάδες κοντράρονται στις 22:00 στο Λονδίνο με τον Γιόακιμ Λεβ να έχει αρκετά προβλήματα τραυματισμών ενώ ο Ρόι Χότζον έχει ήδη ανακοινώσει την 11αδα που θα χρησιμοποιήσει.



Αγγλία - Γερμανία (preview)

Με τον Στίβεν Τζέραρντ να συμπληρώνει 108 συμμετοχές με το εθνόσημο στο στήθος και να φτάνει τον Μπόμπι Μουρ αλλά και τον Ρόμαν Βαϊντεφέλερ να γίνεται ο γηραιότερος τερματοφύλακας που πραγματοποιεί ντεμπούτο με την εθνική ομάδα, Αγγλία και Γερμανία ολοκληρώνουν τις «υποχρεώσεις» τους για το 2013.

Ο Ρόι Χότζον χρησιμοποίησε αρκετούς νέους παίκτες κόντρα στη Χιλή και δεν δικαιώθηκε αφού η ομάδα του ηττήθηκε με σκορ 2-0 ενώ σήμερα θα επαναφέρει τους...βασικούς διατηρώντας του Ρούνεϊ και Λαλάνα στην αρχική 11αδα.

Από την πλευρά του ο Γιόακιμ Λεβ δεν κατάφερε να σπάσει την αρνητική παράδοση της  Γερμανίας κόντρα στην Ιταλία ούτε σε φιλικό παιχνίδι. Σήμερα δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Κεντίρα, Εζίλ, Νόιερ, Λαμ και φυσικά των Κλόζε και Γκόμεζ. Ο Τύπος της Γερμανίας πάντως του άσκησε έντονη κριτική για το γεγονός ότι αναμένεται να χρησιμοποιήσει πέντε παίκτες της Ντόρτμουντ έναντι μόλις ενός της Μπάγερν, λίγες μέρες πριν το μεταξύ τους ντέρμπι στην Μπουντεσλίγκα.

Πιθανές Συνθέσεις:

Αγγλία: Χαρτ - Γουόκερ, Γιαγκέλκα, Σμόλινγκ, Κόουλ - Κλέβερλι, Τζέραρντ - Ρούνεϊ, Λαλάνα, Τάουνσεντ - Στάριτζ

Γερμανία: Βαϊντενφέλερ - Χέβεντες, Μερτεζάκερ, Χούμελς, Σμέλτσερ - Μπέντερ, Κροος - Σαμ, Ντράξλερ, Ρόις - Κρούζε