Ζητάει λεφτά και για τη συνάντηση

Πεισματικά αρνείται να πουλήσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της Μπέρμιγχαμ ο Κάρσον Γέουνγκ, όπως πεισματικά αρνείται και να συναντήσει τον υποψήφιο αγοραστή Τζιάνι Παλαντίνι, ζητώντας του μόνο και μόνο για ένα ραντεβού, το ποσό των 20,000 λιρών!



Ζητάει λεφτά και για τη συνάντηση

Ο Παλαντίνι, ο οποίος φέρεται να έχει ήδη καταθέσει πρόταση αγοράς της ομάδας ύψους 17 εκ. λιρών και σύμφωνα με πληροφορίες έχει από πίσω του τον πρώην ισχυρό άνδρα της Φόρμουλα 1, Φλάβιο Μπριατόρε, ζήτησε από τον εκτελεστικό διευθυντή της Μπέρμιγχαμ Πίτερ Πάνου μια συνάντηση με τον Γέουνγκ.

Ο ιδιοκτήτης του αγγλικού συλλόγου, απάντησε προκλητικά ζητώντας 20,000 λίρες μόνο και μόνο για να καθίσει στο τραπέζι με τον Παλαντίνι, σε μια κίνηση ξεκάθαρης άρνησης να πουλήσει το πακέτο των μετοχών του.

Η κατάσταση στην Μπέρμιγχαμ γίνεται ολοένα και πιο δύσκολη αφού ο Γέουνγκ δεν τροφοδοτεί με χρήμα την ομάδα και ο Στιβ Κλαρκ αναγκάστηκε το περασμένο καλοκαίρι να πουλήσει τα πιο δυνατά ονόματα που είχε στο ρόστερ προκειμένου να εξοικονομήσει χρήματα.

Ο Γέουνγκ μάλιστα έχει αρκετά μπλεξίματα και με το νόμο στο Χονγκ Κονγκ αφού κατηγορείται για ξέπλυμα μαύρου χρήματος με αποτέλεσμα αυτή την περίοδο να ασχολείται ελάχιστα με την ομάδα.