«Παγώνει» του Τέρι στη Γαλατασαράι

Στο... συρτάρι βάζουν την υπόθεση του Τζον Τέρι οι άνθρωποι της Γαλατασαράι, με τον αμυντικό της Τσέλσι να μην έχει προθέσεις αποχώρησης από τους «μπλε», ακόμα και μετά τη λήξη του συμβολαίου του το ερχόμενο καλοκαίρι.  



«Παγώνει» του Τέρι στη Γαλατασαράι

Ο Άγγλος στόπερ έχει συμβόλαιο με την Τσέλσι μέχρι το καλοκαίρι του 2014, την ώρα που οι διοικούντες την ομάδα δεν τον έχουν καλέσει μέχρι στιγμής για να ανανεώσουν τη συνεργασία τους.

Το συγκεκριμένο γεγονός θέλησε να εκμεταλλευτεί η Γαλατασαράι, με τον τεχνικό της, Ρομπέρτο Μαντσίνι να έχει εισηγηθεί την απόκτησή του την ερχόμενη μεταγραφική περίοδο, ωστόσο το έδαφος που βρήκαν από την πλευρά του Τέρι, μόνο πρόσφορο δεν ήταν...

Ο 32χρονος δεν έχει πρόθεση να αποχωρήσει από τους Λονδρέζους μεσούσης της σεζόν, ενώ ποτέ δεν έκρυψε την επιθυμία να παραμείνει κάτοικος «Στάμφορντ Μπριτζ».

Στον Τέρι αναμένεται αργά ή γρήγορα να προσφερθεί νέο, μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας, όπως άλλωστε αναμένεται να γίνει σε όλους τους παίκτες που θέλουν να κρατήσουν οι «μπλε» και είναι άνω των 30 ετών.