Γουίλσιρ: «Όχι τα ίδια λάθη»

Να μάθει από τα λάθη της στο παιχνίδι με τη Χιλή και να εμφανιστεί καλύτερη σε αυτό κόντρα στη Γερμανία την ερχόμενη Τρίτη, ζήτησε από την εθνική Αγγλίας, ο άσος της Άρσεναλ και μέλος των «τριών λιονταριών», Τζακ Γουίλσιρ.



Γουίλσιρ: «Όχι τα ίδια λάθη»

Ο Άγγλος αναφέρθηκε στα φάουλ που επιχειρούσαν οι παίκτες της Χιλής για να αποσυντονίσουν την αντίπαλό τους, ενώ επεσήμανε πως δεν θέλει σε καμία περίπτωση το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα να πραγματοποιήσει δύο ήττες στα φιλικά πριν το Παγκόσμιο Κύπελλο.

«Οι Νοτιοαμερικάνοι κάνουν κάποια μικρά φάουλ για να παγώσουν τον ρυθμό και αυτό είναι εκνευριστικό. Μπορούμε να μάθουμε από την ήττα και ίσως θα έπρεπε στις αντεπιθέσεις να κάνουμε κάποια μικρά φάουλ, όπως έκαναν και αυτοί, για να σταματήσουμε το παιχνίδι», δήλωσε πρωτίστως.

 

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Όταν κάνουν φάουλ, παγώνει το παιχνίδι και πρέπει να ξεκινήσουμε από την αρχή. Ξέρουμε ότι στο Μουντιάλ θα έχουμε κάποιες ομάδες από τη Νότιο Αμερική, γι' αυτό τουλάχιστον πρέπει να μάθουμε. Δεν θέλουμε να χάσουμε και δεύτερο παιχνίδι πριν πάμε στη Βραζιλία. Θα είμαστε έτοιμοι για το ματς με τη Γερμανία».