Στο Ντουμπάι για να δει γκολφ ο Κάρικ!

Στα γήπεδα, θα επιστρέψει σε ενάμιση μήνα. Στις πίστες του γκολφ, όμως, μπορεί να κυκλοφορεί ελεύθερα και να περπατάει όσο μπορεί για να… βοηθήσει στην αποθεραπεία του! Έτσι, ο Μάικλ Κάρικ, βρέθηκε στο Ντουμπάι, προκειμένου να παρακολουθήσει την προσπάθεια του Ρόρι ΜακΙλρόι!   



Στο Ντουμπάι για να δει γκολφ ο Κάρικ!

Με την προστατευτική μπότα να τον… συνοδεύει και την δημοφιλή τενίστρια – και σύντροφο του ΜακΙλρόι εδώ και αρκετά χρόνια – Καρολίν Βοζνιάκι να του κάνει παρέα, ο Άγγλος χαφ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ… περνάει μια χαρά.

Έχοντας υποβληθεί σε εγχείρηση στον αχίλλειο τένοντα για πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε αρκετό καιρό και που επιδεινώθηκε στο πρόσφατο ντέρμπι με την Άρσεναλ, ο Κάρικ προσπαθεί να… ξεχάσει τις δύσκολες μέρες που έρχονται, αλλά παράλληλα, βοηθάει στην αποθεραπεία του.

Ο γιατρός που τον εγχείρησε, του έχει πει πως οι συχνοί περίπατοι θα βοηθήσουν το πόδι του να δυναμώσει πιο γρήγορα και ο διεθνής άσος, δεν αδιαφόρησε καθόλου για την ιατρική συμβουλή.

Βρέθηκε στο Ντουμπάι και παρακολούθησε από κοντά τις προσπάθειες του Ρόρι ΜακΙλρόι στο DP World Tour Championhip! Με την σύντροφο του γκολφέρ για παρέα, Καρολίν Βοζνιάκι, ο Κάρικ τη μέρα του και τον ήλιο.